|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Σημερα εκανα συντηρηση στο "θρονο' γιατι πολυ τον παραμελησα τελευταια και γεμισα bba. Μερικες πετρες λοιπον , οσο διαρκουσε η αλλαγη νερου, τις καθαρισα και καποιες αλλες μικρες, απλα τις αναποδογυρισα.
Μια απο τις πετρες ομως ηταν τελικα η φωλια ενος αρσενικου Tateurdina που φυλαγε τα μωρα τους. Κατι καταλαβα απο τις θορυβημενες κινησεις τους αλλα δεν εδωσα σημασια. Πριν λιγο ομως που πηγα να τσεκαρω τις γαριδες και να βγαλω καμια φωτογραφια, τον ειδα να φυλαει τα εκτεθειμενα πλεον μωρα του με αυτοθυσια απο τα πεινασμενα CPD που τα πηραν χαμπαρι. Τα λυπηθηκα αλλα αυτη τη στιγμη δεν εχω ουτε το χρονο, ουτε το χωρο να ασχοληθω... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πανεμορφο ψαρι.
Βαλε την πετρα πισω γρηγορα. ![]() ![]() ![]() Αν κ εντελη θα τα φαει ο ιδιος ο πατερας. |
|
||||
|
||||
![]()
να υποθεσω οτι η αναπαραγωγη εγινε τυχαια ετσι.?? κριμα παντως θα ηταν ενα καλο κεφαλαιο
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα 2 ζευγαρια γεννανε καθε εβδομαδα σχεδον αλλα τα μικρα δεν επιβιωνουν απο τα αλλα ψαρια και απο τους ιδιους τους γονεις που τα τρωνε μολις κολυμπησουν. Στο κοινωνικο δεν εχουν καμια απολυτως ελπιδα.
Αν ειναι να γινει επιτυχημενη αναπραγωγη θα γινει σε ξεχωριστο ενυδρειο. Καποια στιγμη οταν βρω το χρονο.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πανε τα εγγονακια μου...
![]() Βεβαια δεν εχω παραπονο,τα δικα μου καταφεραν ηδη και με εκαναν παππου αφου πριν μερικες μερες καταφεραν να επιβιωσουν 4 μικρα στο κοινωνικο! Κατι ειχα υποψιαστει βλεποντας τις επιδρομες στα χαμηλα των pseudomugil gertrudae αλλα δεν ειχα δωσει σημασια!
|
||||
|
||||
![]()
μα τι ευκρινια αυτοι οι φακοι....
![]() Αλεξανδρε...παντα υπαρχει χωρος για ενα ακομη ενυδρειο... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Eλα βρε, βαλτοι ειστε; αρκετα στεναχωριεμαι που τα βλεπω..
![]() Υποσχομαι οτι θα κανω μια αναπαραγωγη συντομα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σχετικα με goby ?? | mikele | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 18-11-07 21:44 |
freshwater goby?? | prodigy | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 23-10-07 16:07 |
Neon Goby,τι φυλο ειναι? | Θανάσης | Reefsafe | 2 | 19-06-06 12:32 |
Peacock gudgeon | gaia | ¶λλα ψάρια Αυστραλίας - Νέας Γουινέας | 7 | 15-02-05 09:21 |