|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μας την έπεσαν οι κανίβαλοι…
![]() ![]() ![]() Μετά από αρκετό ψάξιμο ανακάλυψα ποιο φυτό είναι αυτό που με ταλαιπωρεί.. Το φυτό ονομάζεται Utricularia gibba (Humped-floating bladderwort) (δεν είναι graminifolia θα ήμουν χαρούμενος ![]() ![]() ![]() Ευχαριστώ, Αντώνης
|
||||
|
||||
![]()
αφου η δοση αλατιου στο φυτεμενο καταστρεφει τα φυτα ..φτιαξε αλατονερο*με ενυδρειακο αλατι και με μια συρριγα σταξε σταγονες (στο βιβαριουμ ) εκει που ξεκινανε τα κλωναρακια ..
λεω εγω.... |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φιλε platy η Utricularia gibba είναι μέσα στο ενυδρείο μου (moss tank) όχι στο vivarium... Το μόνο σίγουρο είναι πως τα κλαδέματα που θα βγουν από το ενυδρείο θα μπουν κατευθείαν στο vivarium και στις emersed καλλιέργειες .(έχει όμορφα λουλουδάκια κίτρινου χρώματος και αντέχει και εκτός νερού ) ![]() Παράθεση:
Ευχαριστώ φίλε Gregory για το λινκ έχει πολλές αναφορές για το συγκεκριμένο φυτό. Από όσα θέματα έχω διαβάσει οι μισοί το λατρεύουν και οι άλλοι μισοί το απεχθάνονται και προσπαθούν να απαλλαγούν. Αντιμετωπίζεται μόνο με την χρήση τσιμπίδας όπου το πιάνεις.. και έξω απο το ενυδρείο.... ![]() ![]() ![]() Όποιος θέλει να το δοκιμάσει εκτός ενυδρείου.. δλδ vivarium, emersed κλπ. μπορώ να του δώσω... αν θέλει για ενυδρείο με δικιά του ευθύνη.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα δε θα μου δώσεις??????
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πρώτα θα κάνεις vivarium...
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από κάποια πειράγματα φίλων μέσω πμ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σαρκοφαγο φυτό.. (Utricularia graminifolia) | netblues | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 02-05-07 16:07 |