|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια η κοπη της πιτας μου εφερε γουρι!μπορει να μην ετυχα το φλουρι(φυσικα με το bokosta εκει δεν ειχαμε κ ελπιδες...τα χει σαρωσει ολα) αλλα γεννησαν τα κριμπενσις μου!!
δεν ημουν κ πολυ ετοιμος βεβαια κ απο τροφη γ μωρα εχω μονο αυτη γ τα γκαπυ..εχω κ αρτεμια ομως να ριξω? το κακο βεβαια ειναι οτι πριν λιγο η μανα τους εφαγε ενα... ![]() ![]() ![]() και μια φωτο |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια Δημήτρη! Να σου ζήσουν!!!
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσουν
![]() Ρίξε αρτέμια αφού έχεις και είναι μια χαρά ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Δημήτρη, να σου ζήσουν τα μωρούλια.
![]() Αρτέμια ρίξε, θα την τσακίσουν, επίσης βάλε μέσα μος, μαζεύει ινφουσόρια και τσιμπολογάνε. Αύριο πάρε μια τροφή για μωρά, ή τρίβε πολύ καλά το φυλλαράκι, θα το φάνε. Το μικρό δεν αποκλείεται να το έφαγε η μάνα λόγω απειρίας, αλλά πιο πιθανό είναι να το μάζεψε με το στόμα για να μην απομακρυνθεί και να μην πρόσεξες ότι το έφτυσε μέσα στο κοπαδάκι. ΥΓ: Αντιπαρέρχομαι το σχόλιό σου, γιατί δεν έχεις κι άδικο, κατάντησε όργιο. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
thnx κωστα...μπα δυστυχως η μανα το φαγε...εχω μος κ μαλλον τσιμπαν..επισης τσιμπαν συνεχεια τα υπολειμματα στην αμμο..λες να τρων κ αυτα οτι και τα κορυ?
![]() ![]() ![]() υγ με τους λαχνους δε μου πες τι εγινε!παιδια αν κερδισε κατι ο bokostas με λαχνους του,να ξερετε αυτοι απο το 10 εως το 15 ηταν δικοι μας!γραψαμε και debbie επανω μπας και ντραπει να πει οτι ειναι δικοι του αλλα δεν νομιζω να πτοηθηκε.. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Α, τώρα το θυμήθηκα, ![]() ![]() Κι εσύ Δέσποινα κέρδισες δωρεάν τα έξοδα τοκετού για τις τεταουρντίνες, με παράλληλη παρακράτηση 2 βρεφών από τον μαιευτήρα. ![]() ¶ντε βρε και του χρόνου και πάντα να είναι τόσο τυχερά τα ψαράκια σας. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννα | tsagod | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 07-04-08 13:41 |
Γεννα sos sos sos | tsagod | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 24-02-08 12:59 |
corydoras κανιβαλισμος fry? | jimfytakis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 1 | 24-01-08 20:08 |
γεννα | manolo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 05-04-07 17:14 |
Νεα γεννα | xaris1974 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 24-05-06 09:57 |