|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα. Χθες αποφάσισα να βάλω στο καινούργιο μου ενυδρείο 3convict. Απλά η κοπέλα στο petshop μου είπε οτι επειδή είναι μικρά δεν μπορεί να μου ξεχωρίσει το φύλλο τους. Ξέρει κάποιος απο δώ? Διάβασα οτι ξεχωρίζουν απο τα πτερύγια αλλα δεν έβγαλα άκρη. ευχαριστώ
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτα φιλε μου δεν εχουν καμμια σχεση με τον συνηθισμενο καταδικο, κατα την φτωχη μου γνωμη πρεπει να ειναι cichlasoma .Ειμαι συγουρος οτι θα σε εκπληξουν ευχαριστα . Θα μεγαλωσουν αρκετα δεν ξερω τη ενυδρειο εχεις , ταισετα τροφη που να εχει πολυ καροτινη και ανεβασε φωτο μετα απο δυο μηνες , να τα ξαναδουμε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.theaquariumwiki.com/Cichl...nigrofasciatum
Τα ίδια δεν είναι? Σε 120Litra τα έχω με μπόλικες πέτρες και ξύλα. τα φύλλα ξεχωρίζουν? |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα
Εγω επιμενω οτι τα ψαρακια δεν ειναι Convict Cichlid αν κοιταξεις το πρωτο εχει πολυ κοκκινο στο κορμι του ενω το convict to θυληκο εχει στη κοιλια και αυτο ειναι εντονο οταν ζευγαρωνει, και το τελευταιο εχει μεν την καθετη ρηγα στο κορμι με την διαφορα οτι εχει μεγαλο παχος και η μεσαια εχει σχημα κεραυνου και εχει επισεις ρηγα πανω στο ματι του που εγω δεν το εχω ξαναδει. Για το φυλλο το convict της ιστι/λιδας ειναι αρσενικο προσεξε το πανω πτερυγιο και θα δεις οτι φτανει ως το τελος της ουρας, απο τα δικα σου δεν νομιζω να φτανει σε κανενα ΑΥΤΑ |
|
|||
|
|||
![]()
στην οικoγένεια ciclasoma μου βγάζει οτι ανήκουν τα convict.
στο google που γράφω cichlasoma μου βγάζει άσχετα ψάρια που δεν μοιάζουν και εγω υποψιάζομαι οτι ίσως δεν είναι convict,αλλα αν δεν είναι convict, τοτε τι είναι? red eye zebra βασικά έγραφε το καρτελάκι. |
|
|||
|
|||
![]()
Μην μπερδευεστε.
Τα ψαρια στις τεσσερις πρωτες φωτογραφιες ΕΙΝΑΙ καταδικοι (A. nigrofasciatus). Απλα ειναι σε καποια διαφορετικη χρωματικη ποικιλια (που πετυχαινεται με επιλεκτικη αναπαραγωγη - που ειμαι κατα αφου η κανονικη τους μορφη ειναι πανεμορφη). Δεν ειναι υβριδια. Στην πρωτη φωτογραφια φαινεται να ειναι θηλυκο ενω στις επομενες τρεις ειναι μαλλον αρσενικο. Απο την αλλη, το ψαρι στην πεμπτη φωτογραφια ΔΕΝ ειναι καταδικος, αλλα προκειται για καποιο ειδος Tilapia... και μεγαλωνει αρκετα. Ειναι και πολυ επιθετικο. ΥΓ. Τα convict σου φαινονται πολυ ταλαιπωρημενα. Μηπως τα κυνηγαει η Tilapia; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνώριση φύλλου agazissi... | akisk | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 13-07-07 00:20 |
Αναγνώριση φύλλου | manolo | Malawi | 5 | 10-04-07 15:53 |
Αναγνώριση φύλλου Ramirezi | stat | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 36 | 31-01-07 14:04 |
Περί φύλλου… | Gandalf72 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 1 | 11-02-05 08:40 |
Αναγνώριση είδους και φύλλου | koko | Malawi | 8 | 18-09-04 00:38 |