|
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα!!! χθες πηρα μια αεραντλια hagen elite 803 αλλα παιδια κανει πολυ θορυβο και θα την παω σε λιγο πισω....
ψαχνοντας βρηκα αυτην εδω... http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=719 που ειναι θυθιζομενη στο ενυδρειο. την εχει κανεις??? λογικα θα ειναι αθορυβη μεσα στο νερο ε?? τι λετε?
|
|||
|
|||
![]()
Είναι παντελώς αθόρυβη, επειδή είναι βυθιζόμενη, αλλά δεν στη συνιστώ.
Εμένα μου δούλεψε 3 περίπου μήνες και μετά σταμάτησε και δεν ξαναπήρε μπροστά, βρε την καθάρισα, βρε την άνοιξα, τίποτε, πάπαλα. Μπορεί και να έτυχε, εγώ πάντως την πέταξα από τα νεύρα μου κι ας ήταν μέσα στην εγγύηση και δεν την ξαναπαίρνω με τίποτε. ¶λλωστε τι την θέλεις? Με καλή ανατάραξη της επιφάνειας, η αεραντλία είναι απολύτως περιττή. |
|
||||
|
||||
![]()
κακος την πεταξες γιατι εχουν εγγυηση. αν ηταν αθορυβη οπως λες τελεια!!!!
στο ενυδρειο μου οπως ξερεις θα βαλω δισκους. οι δισκοι εκτος απο το οτι θα ειναι σε 30 θερμοκρασια, θελουν χαμηλη ροη, πολυ καθαρο νερο ( πολυ βιολογικο υλικο ) και πολυ οξυγονο. οποτε αναταραξη δεν θα εχω, βιολογικο υλικο θα εχω παρααααα πολυ, και με μια αεραντλια θα ειμαι οκ και με το οξυγονο τους.... οταν θελεις να κρατησεις δισκους σωστα η αεραντλια ειναι απαραιτητη θα ελεγα....
|
|||
|
|||
![]()
Πάω πάσσο, δεν το ήξερα ότι χρειάζεται για τους δίσκους.
|
|
||||
|
||||
![]()
πιο σωστα θα ελεγα χρειαζοντε οξυγονο
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ σωστά ...
αεροκουρτίνα δεν θα πρότεινα διότι είναι κάτι το αφύσικο στο μάτι .. με ΚΑΛΗ ανατάραξη επιφάνειας νερού δεν θα έχεις πρόβλημα ...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() εχω και μια αεραντλια απο την αλλη μερια αλλα δε νομιζω να εχουν προβλημα γιατι δε βαζεις μια αεροκουστινα απο πισω η να βαλεις την αντλια να παταει καπου η να την κρεμασεις
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν η αντλια που βυθιζεται δεν κανει θορυβο εχω πολυ χωρο πισω απο τα ξυλα να την βαλω... ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανοιγμα αεραντλιας το βραδυ(ενυδρειο με φυτα) | manolis1976 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 19-01-09 14:29 |
Χρηση αεραντλιας και αλλες ιστοριες.. | netblues | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 09-04-08 07:36 |
Θορυβος σε MCE-600 skimmer | thanpapa | Φίλτρανση | 5 | 06-04-08 16:44 |
Mειωση θορυβου | Nik25 | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 2 | 26-12-07 23:25 |