|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
επειτα απο πολυ ψαξιμο και διαβασμα για τις απαιτησεις του μονομαχου(καθοτι ειναι ενα απο τα ψαρια που αξιζει να ασχοληθει κανεις ή καποια στιγμη καποιος ειχε στην κατοχη του)αγορασα χτες το μονομαχο μου ο οποιος μπηκε στο μικρο ενυδρειο....να σημειωθει οτι μπηκε φιλτρακι το οποιο ετρεχε σε κουβα και ηταν τιγγα στο βιολογικο....μετα απο τις απαραιτητες μετρησεις εισηλθε ο μονομαχος χρωματος μπλε μοβ κοκκινο *plakat ο οποιος απο εχτες δεν εχει σταματησει να κανει flaring και να ανοιγει τα βραγχια του ....απολαυστε
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον>>???
|
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφος
![]() ...αλλα πρεπει να βγαλεις το μαυρο χαρτονι γιατι κανει αντανακλαση και στρεσσαρεται ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ωχ...και τι να βαλλω.??για αυτο την βγαζει συνεχεια πισω.??
|
|
||||
|
||||
![]()
ακριβως!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
σε πολα λιτρα τον εχεις φιλε?
πραγματικα αξιζουν!εχω και εγω ενα και με εχει συνεπαρει η συμπεριφορα του ![]() ναι βγαλε το μαυρο χαρτονι!και εγω στην αρχη ειχα αλλα ολο φλαρινγκ εκανε και το βγαλα.. αυτο που πρεπει να βαλεις οπως και ψαχνω και εγω ειναι κατι σαν ψευτικα βραχια σαν μπακγρκαουντ και θα δειχνει τελεια!
|
||||
|
||||
![]()
γιαννακη οχι δεν τον εχω σε πολλα λιτρα...μολις αδειασει το 25λιτρο θα μετακομισει εκει και θα ειναι αρχοντας...το backroynd που λες το βγαζει η juwel...οσο για το φλερινκ τα ΣΠΑΕΙ
|
|
||||
|
||||
![]()
Πρόσεξε τα πτερύγια του, φαίνονται λίγο σκισμένα, ήταν από τη στιγμή που τον πήρες ή τα χτύπησε στο ενυδρείο? Δες αν υπάρχει κάτι αιχμηρό μέσα στο ενυδρείο...
|
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ωραίος!! πόσα λιτρα είναι το ενυδρειάκι σου?
εγώ έχω ένα μικρό 13λιτρα και σκοπεύω όπου ναναι να πάρω έναν! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχος? ΛΕΣ..... | stavr0s1 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 15-01-10 15:23 |
sos,sos,sos,sos!!!!!!!help για μονομαχο | Leo | Bettas | 10 | 04-09-09 20:58 |
Μονομαχος | NiveOner | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 01-08-08 13:45 |
fin rot σε μονομαχο | monomaxos_lover | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 02-05-07 13:47 |
3 μονομαχοι σε 1 | melitropos | Bettas | 7 | 21-09-05 00:56 |