|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό είναι λοιπόν και το δικό μου μικρό ενυδρείο στο οποίο θα βάλω ένα μονομάχο μέσα, προς το παρών το στρώνω ακόμη, τα φυτά δυστυχώς είναι ψεύτικα, περιμένω να μου έρθει και το kit με τα υγρά test για να δώ πως θα κινηθώ τις επόμενες μέρες.
![]() ![]() ![]() Θα βάλω και άλλες φωτογραφίες τις επόμενες μέρες. |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιος σχεδιασμος! ως κολλημενος με την apple,μου φερνει στοιχεια Mac κλπ! οποτε εγω,αναγνωριζω την ομορφια του!!! μπραβο!κ το ηφαιστειο,πολυ πρωτο!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φαντάσου τώρα ακριβώς το ίδιο με αληθινές Valisneria, μπαλίτσες από java moss και μία ωραία ρίζα στη μέση στη θέση του ηφαιστείου...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο, δε νομιζω να χαρει πολυ ο μονομαχος σου με την αεραντλια που εχεις μεσα
|
||||
|
||||
![]()
εγω πιστευω παντως οτι χρειαζεται πιο λεπτο χαλικι,οτι πρεπει να φυγουν τα ψευτικα(καλυτερα να μην εχει τιποτα),να φυγει το ηφαιστειο και οπως ειπε και καποιος αλλος να μπει μια ριζα και να μειωθει ο φωτισμος...αυτα!
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα,
Εσυ το ενυδρειο το αγορασες απο μαγαζι ? Ειναι τζαμι ή plexiglass? Παντως ειναι πολυ ωραιο Ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.biorbaquariumshop.co.uk/biOrb_Life/ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
water life test | mariannos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 06-01-09 23:38 |
sea life στο Ανοβερο | paco | Φωτογραφίες μελών | 8 | 14-01-08 19:38 |
EASY-LIFE | msigouros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 09-05-07 15:07 |