|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα σε όλους,
Παρακολουθώ το forum εδώ και αρκετό καιρό και ενώ δεν έχω ποτέ "επικοινωνήσει" με κανέναν νοιώθω ότι ξέρω τους περισσότερους. Θα ήθελα την βοηθειά σας στο εξής. Σκέφτομαι να εγοράσω ένα ενυδρείο της FLUVAL (EDGE, 25λτ, http://www.hagen.com/uk/aquatic/addinfo/fluval_edge.cfm ) στο οποίο σκοπευώ να βάλω γαρίδες. Πέρα από την προφανή δυσκολία που έχει στο στήσιμο και στην συντήρηση λόγω του μικρού ανοίγματος, έχει κανείς εμπειρία και παρατηρήσεις από το εν λόγω ενυδρείο? Ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
![]()
δεν μπορω να σου πω για το συγκεκριμενο ενυδρειο αλλα μπορω να σου πω σιγουρα οτι ειναι πολυ δυσκολο να διατηρησεις γαριδες ποσο μαλλον σε ενα ενυδρειο 25λιτρων που οι μεταβολες γινονται πολυ αποτομα και ετσι οι γαριδες
δεν θα μπορουν να αντεχουν..
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα! Δεν ξέρω σε τι τιμή το βρίσκεις ή αν είναι θέμα χώρου, αλλά εγώ θα σου έλεγα να δεις την προσφορά του carrefour αυτές τις μέρες.
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....ight=carrefour Είχα πάρει παλαιότερα το 120λιτρο και σκεφτόμουν τώρα για το 80x30x45 για γαριδοενυδρείο, αλλά θα το αφήσω τελικά για αργότερα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
πανακρινο για 25λιτρα!με λιγοτερα χρηματα και παιρνεις το 120αρι καρφουρισιο με βαση φιλτρο και θερμοστατη!δεν αξιζει ουτε απο θεμα χρηματων ουτε απο πρακτικη χρηση καθως ειναι μικρο το ανοιγμα και δεν θα βολευει ουτε στις αλλαγες νερου!
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω πως είναι πολύ όμορφο εμφανισιακά αλλά καθόλου πρακτικό.
Ε αν είναι να πάρω ένα ενυδρείο αλλά όχι με τα δικά μου γούστα μη σώσει και το πάρω... πάτα πόδι αδελφέ ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Fluval 205 vs 305 | pipis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 15-03-09 13:23 |
fluval 205/305 | pipis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 09-02-08 03:06 |