|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδες καλησπερα χρονια πολλα και οτι επιθυμειτε.
Με την αγορα νεου και μεγαλυτερου ενυδρειου λεω να ξεφυγω λιγο απο τα γκαπυ.Θα ηθελα να μου προτεινετε τι μπορω να βαλω σε αυτο το ενυδρειο 60*30*40 που να ειναι ωραιο με ή χωρις τα γκαπυ μου..Τωρα το ενυδρειο στρωνεται,εχω ακομα χρονο για την επιλογη μου απλα θελω να με βοηθησετε και εσεις.Ευχαριστω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
cpd - ακια σου αρεσουν?? Με γαριδουλες θα ειναι μουρλια!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα προτεινα και κοχυλόψαρα!
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι συμβατα με γκαπυ?Αν ναι πειτε μου μια αναλογια.Ευχαριστω(CPD)
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι ειναι αφρικανακια!πανε μονα τους και ισως και με κανα δυο σαλιγκαρακια
![]()
|
|||
|
|||
![]()
1) guppys (5 - 6)
2) edlers (20-25) σε κοπάδια ή το ένα ή το άλλο εκτός και αν όλα είναι αρσενικά οπότε δεν υπάρχει θέμα να ζευγα΄ρωσουν μεταξύ τους (εκτός και αν είναι γκεί ![]() και μαζί με αυτά 3) γαρίδες red cherry (δεν ξέρω ποσότητα αλλά πάνε κοπάδι) ή 4) amano (πιο μεγάλες σε μέγεθος από τις προηγούμενες μέχρι 5-6 ) και μαζί με αυτά κανα δυό τρία τέσσερα σαλιγκάρια. ή ======================================== εντελώς μόνο του ένα μονομάχο Αυτά και τέλος είσαι πλήρης για το ενυδρείο σου ή το δικό μου μια και έχουμε ίδιο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
skimmer για 120 καθαρα... | aaaooll | Φίλτρανση | 14 | 11-05-09 00:58 |
Εσωτερικο φιλτρο για 50 ΛΙΤΡΑ ΚΑΘΑΡΑ. | Dimis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 14-11-08 14:59 |
260 λιτρα | HERBI | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 27-08-08 23:05 |
10 Λιτρα | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 20-04-08 09:04 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |