|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Ποιά είναι τα ιδανικότερα ψάρια για την δεξαμένη μου και ποιές απαιτήσεις έχουν? |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
προχθες πηγα σε ενα πετ σε αλλη πολη και ειδα αυτα τα ψαρακια για τα οποια μονο ειχα διαβασει...http://www.aquaticcommunity.com/mix/chinesesucker.php
δεν ηξερα οτι ερχονται ελλαδα καθως δε τα ειχα συναντησει ποτε. φυσικα και ειναι απαγορευτικα για ενυδρεια ..ωστοσο ειναι παρα πολυ ομορφα κατα τη γνωμη μου...οποτε μου γεννηθηκε η απορια... εχει καποιος απο εσας στη λιμνη του?? αν υπηρχαν και φωτο απο ενηλικο ψαρι θα ηταν ιδιαιτερα ενδιαφερον. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Myxocyprinus asiaticus.το μονο παρομοιο που βρηκα.δεν ειναι αυτο ετσι?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο ειναι κωστα...γινεται περιπου ενα μετρο οποτε κανει μονο για λιμνη...επισης ειναι κρυου νερου...εξου και η απορια μου αν το εχει κανεις χομπιστας στη λιμνη του...
σαν ενηλικο βεβαια γινεται ετσι... http://www.siamfishing.com/content/u...2034431431.jpg
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φτιαχνεις λιμνη? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οχι οχι...καμια σχεση....
απλα τελαυταια εμφανιζονται αρκετοι με λιμνες....και το ψαρακι αυτο τουλαχιστον μικρο ειναι πολυ ομορφο (μου αρεσει προσωπικα και σαν ενηλικο)..οποτε ρωταω αν το φιλοξενει κανεις...
|
||||
|
||||
![]()
θα ανεβαινει και το πτερυγιο πανω απο την επιφανεια του νερου και θα φαινεται σαν καρχαριας
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όντως πιστεύω και εγώ ότι ένα ενήλικο ψάρι αυτού του είδους θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Πράγμα δύσκολο βέβαια σε κλειστό κύκλωμα ενυδρείου.
|
||||
|
||||
![]()
βρε βρε...καλως τον!! μας ελειψες!
υπαρχει καποιος λογος (αναφερεται καπου ισως?) που τα θεωρεις πιο ευαισθητα απο τα χρυσοψαρα ?
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το εχει κανεις ? | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 17-11-08 22:03 |
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? | ελενη | Δίσκοι | 3 | 24-10-08 16:29 |
εχει κανεις ιδεα? | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 27-11-07 19:52 |
κανεις απο βολο????? | Βασίλης Μαιόπουλος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 09-03-07 08:02 |