|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις:41 X 23 X 34 Όγκος:33 LT Κατηγορία:ΦΥΤΕΜΕΝΟ Φυτά:Microsorum species ,Microsorum petit ,Eleocharis parvula , Echinodorus ,Anubias , αυτο σαν γρασιδακι μπροστα δεν θυμαμαι Ψάρια / ¶λλα είδη: 3 πλατυ (2 θυλικα 1 αρσενικο ) 5 γκαπυ ( 3 θυλικα 2 αρσενικα) Διακοσμητικά υλικά: (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) 1 ξυλο Φόντο: Φωτισμός:10 watt Διάρκεια φωτισμού: 9 ωρες Φιλτράρισμα: Θερμοστάτης: Λίπανση: Παροχή CO2:ferplast energy Παράμετροι: pH:7,2 Γενική σκληρότητα (GH):>7 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):15 Αλλαγές νερού:Εβδομαδιαια 30% Θερμοκρασία:24c ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία: Εβαλα την παρουσιαση για τα σχολια σας ωστε να δω αν πηγαινω σε καλη κατευθηνση Το ενυδρειο τρεχει περιπου 1 μηνα και ειναι το πρωτο μου |
|
||||
|
||||
![]()
για αρχη φιλε μου τα πας πολυ καλα συνεχισε ετσι......
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο το ενυδρειακι σου... μπραβο... καλη αρχη!
|
||||
|
||||
![]()
ειναι πολυ ομορφο!
αλλα δε μπορω να μην επισημανω την αυξημενη ιχθυοφορτιση σου... και συντομα θα εχεις και γεννες....προσοχη γιατι πολυ ευκολα μπορουν να ανατραπουν ολα.. σε τοσα λιτρα μονο λιγα αρσενικα γκαπυ θα κρατουσα...αν ηθελα οπωσδηποτε γκαπυ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 30-10-09 στις 11:16 |
|
|||
|
|||
![]()
Το εχω σκεφτει αυτο , απο τις γεννες δεν βλεπω ανα κραταω τιποτα .
Θα ηθελα την γνωμη σας τι θα μπορουσα να βαλω μπροστα και δεξια σαν γρασιδακι . Τα watt μου μαλλον δεν ειναι αρκετα , ποιο ειδος θα μπορουσα να βαλω ? Και μια αλλη ερωτηση θα μπορουσα αργοτερα να βαλω και 2-3 γαριδουλες ? Αυτο μονο με αρσενικα γκαπυ αρχισε να γυρναει πολυ στο μυαλο μου thanks |
|
||||
|
||||
![]()
με αυτο το φωτισμο ειναι ευκολο να κρατησεις τενελους...αλλα δεν ειναι και απο τα χαμηλοτερα γρασιδια...το γλωσσοστιγμα δυστυχως δε θα σου κανει γιατι θα σηκωνεται καθως δε θα του φτανει το φως...
η παρβουλα αν σου παει καλα δε θα δειχνει ασχημα... το κουμπα δε το εχω δοκιμασει σε τετοιο φωτισμο... μπορεις να κανεις ομως ενα πολυ ομορφο χαλακι με καποια μοςς... ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος και πάλι! | Vangelis77 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 02-04-09 21:09 |
Αρχάριος στα φυτά | panospkk | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 17-10-08 12:28 |
Αρχάριος .... και μετρήσεις !!! HELP | wyclef | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 27-03-08 15:53 |
Μα, εντελώς αρχάριος !!!... | alexispi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 07-06-07 16:43 |
Αρχάριος και άλγη | than | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 22-02-07 16:25 |