|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εδω και λιγες βδομαδες εχουν γεννησει αυγα τα apple snails μου...
Το ενυδρειο ειναι 60 λιτρα και ειχε 3 τετοια σαλιγκαρια... γεννησανε γυρο στα 6 "σακουλακια" και τα αφησα εκει χωρις να τα πηραξω... Τωρα υπολογιζω οτι το 90% των σαλιγκαριων επιβιωσαν!.... ![]() Το ενυδρειο εχει πραγματικα γεμισει με εκατονταδες μικρα κιτρινα μπαλακια... ...τα συνηθυσμενα σαλιγκαρια που ερχονται απο τα φυτα των πετσοπ εχουν εξαφανιστει... Καθημερινα μεγαλωνουν και και καποιες φορες το χαλικι δεν φαινετε απο τα σαλιγκαρια που ειναι πεσμενα εκει ![]() Αντε να δουμε τι θα τα κανω... ![]() ![]() ![]() ![]() Υ.γ. αλήθεια τρώγονται?... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαμός! Μπράβο! ¶ντε να τα δίνεις τώρα...
![]() Μια ερώτηση, για να μαθαίνουμε: μπορείς να μας πεις περίπου τι συνθήκες νερού έχεις, και κυρίως τι/πόσο τα τάιζες και σε γέμισαν τσαμπιά; |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσουν!
Προσπάθησε να τα τραίζεις όσο μπορείς γιατί θα κατασπαράξουν τα φυτά σου... σου μιλάω εκ πείρας ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πω! Πω! Γέμισε ο τόπος, να σου ζήσουν ΄.
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ!...
![]() Οι βασικες συνθηκες ειναι:
Μου φαινετε οτι ετοιμαζουν και αλλο κουκουλι γιατι ολο αγκαλιτσες βλεπω... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πωπω χαμος !
Να σου ζησουν ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να σου ζησουν..... εισαι και μακρυα για να μασ στειλεις γμτ....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζησουν φιλαρακο!!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
...οσο και να μην το πιστευετε γεννησαν κιαλλο αυγο...
![]() τα προηγουμενα τα εριξα στα χρυσοψαρα και μαλλον καπου εκει παει και αυτο... |
|
||||
|
||||
![]()
ελεος εισαι ρε.προκειμενου να τα σκοτώνεις στα χρυσόψαρα δωστα σε εμενα..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εσυ οταν τρως το τηγανητό σου αυγο το σκεφτεσε αυτο?...
![]() κρατησα 6 αυγα, τρια στα χρυσ. και το δεκατο καθετε... ------------------------- ...και ενδεκατο αυγο!.... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ηλίας : 02-11-09 στις 13:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δωδεκατο αυγο...
![]() ------------------------- δεκατοτριτο... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ηλίας : 05-11-09 στις 16:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ηλία σε ευχαριστώ που μου τα'στειλες είναι μια χαρά
|
||||
|
||||
![]()
Ηλία φοβερές οι φώτο πρώτη φορά βλέπω τόσα πολλά σαλιγκάρια μαζεμένα
![]() Τόσα που έχεις μέσα δεν σου 'χαλάνε' το νερό ? Και τι τα ταίζεις ? Δεν την πέφτουν στα φυτα ? ![]() Αυτή τη στιγμή έχω μόνο ένα μηλοσαλίγκαρο αλλά βλέποντας τις φώτο σου σκέφτομαι σοβαρά να βάλω μέσα 2 ακόμα για να δω πως θα πάει ![]() Έχει κανένας κάποιο (δοκιμασμένο) link για αναπαραγωγή applesnail ? |
|
|||
|
|||
![]()
Ηλία κάτι μαγικό έχει το ενυδρείο σου, τι να πω?
Αν πάντως θέλεις να ξεφορτωθείς μερικά, την άλλη Κυριακή (10/1) έχουμε πάλι συνάντηση στη Θεσσαλονίκη. Οπότε αν στείλεις καμιά 40αριά μεθαύριο Δευτέρα με κούριερ (τα έξοδα δικά μου εννοείται), θα "φύγουν" χαλαρά. Τα προηγούμενα μοιράστηκαν όλα και ήδη κάποιοι φίλοι ζητούν κι άλλα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα με γεννα apple snails | ChrisLust | Σαλιγκάρια | 7 | 23-12-12 05:43 |
Golden Apple Snails: Παμε για γέννα?? | sv2gfx | Σαλιγκάρια | 17 | 10-12-09 07:57 |
Γεννα Apple Snails! | PascM | Σαλιγκάρια | 10 | 21-02-06 13:07 |