|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Όλες οι άλλες γαρίδες Βamboo, Vampire, Ghost, Blue bee, κ.λ.π. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Την εχω αρκετους μηνες τωρα αλλα σπανια μου κανει το χατηρι να εμφανιστει. Ειναι αρσενικη περιπου 8εκ και την εχω λατρεψει. Την θεωρω πολυ ομορφη γαριδα.
Το χρωμα της κυμαινεται μεταξυ καφε-πορτοκαλι εως και καφε σκουρο, σχεδον μαυρο με μια ανοιχτη κρεμ ριγα στην πλατη. Δυστυχως οι φωτογραφιες τραβηχτηκαν με iso 800 γιατι ηταν σκοτεινα εκει που καθοταν και εχουν αρκετο κοκκο (noise). Που θα μου παει ομως θα την πετυχω καποια στιγμη σε καλυτερη φαση. ![]() ![]() Και μια γαριδοπλημμυρα απο super red cherries.. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συγνώμη ρε Αλέξανδρε! Αλλά τέτοιο κόκκινο χρώμα πως στο καλό το πετυχαίνεις;;;;;;;;;;;;
Καλά η bamboo από άλλο πλανήτη....!!!
|
|||
|
|||
![]()
Eιναι λιγο "τσιμπημενο" απο τις ρυθμισεις της φωτογραφικης μηχανης αλλα οχι πολυ μακρια απο την πραγματικοτητα. εχω βελτιωσει πολυ την διατροφη τους και προσθετω καροτο 3 φορες την εβδομαδα.Εχω δει μεγαλη διαφορα στο χρωμα και επιτελους ξεκινησαν να γεννανε παλι. Σχεδον οι μισες θηλυκιες εχουν σελα με αυγα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφη κι ακριβοθώρητη απ' ότι λες!
Τι είναι αυτές οι "βεντάλιες" μπροστά της; Τα "χεράκια" της;
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]()
Master Raven den μπορεί να είναι μόνο το καρότο... Κι εγώ δίνω καρότο και αρακά αλλά τόσο κόκκινο δεν γίνονται... Πάντως η Bamboo είναι χάρμα...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
red claw shrimp | andreas213 | Όλες οι άλλες γαρίδες | 2 | 28-09-09 10:33 |
bamboo shrimps | chris@ | Όλες οι άλλες γαρίδες | 6 | 16-04-09 20:45 |
babaulti shrimp | sofianos7 | Γαρίδες του γένους Caridina | 10 | 30-11-08 10:35 |
Mantis shrimp | azores | Παραλία - Beach Bar | 17 | 06-06-08 07:47 |
bamboo | inser | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 19-12-04 18:38 |