|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζω το καινούριο ενυδρείο μου! Κανονικά θα πρεπε να περιμένω λιγάκι να πάρουν πάνω τους τα φυτά (δεινοπάθησαν τις 5 βδομάδες της απουσίας μου και με τις 30άρες που βάρεσαν) και να τραβήξω καμιά φωτογραφία της προκοπής αλλά μ έπιασε ανυπομονησία να το μοιραστώ μαζί σας. Κάθε παρατήρηση καλοδεχούμενη. Οι αρνητικές αφορούν εμένα και θα τις λάβω σοβαρά υπόψη μου, οι θετικές σας αφορούν όλους/ες γιατί όλες μου οι γνώσεις αποκτήθηκαν από αυτό το φόρουμ
![]() Πληροφορίες Διαστάσεις: 60Χ45Χ40 (ΜΧΠΧΥ) Όγκος: 108 λίτρα μικτά, 80 καθαρά (κατά προσέγγιση) Κατηγορία: κρύου νερού, φυτεμένο, ασιατικής προέλευσης Φυτά: κρυπτοκορίνες, φτέρες ιάβας, βαλισνέριες, ροτάλες, υγροφίλες (πολυσπέρμα και ντιφόρμις), μπλύξες. Εκτός από τις κρυπτοκορίνες και τις φτέρες είναι όλα κλαδέματα συγχομπιστών από δω μέσα και τους ευχαριστώ όλους πάρα πολύ! Ψάρια / ¶λλα είδη: 12 tanicthys albonubes (white clouds), σαλιγκάρια λαθρεπιβάτες Διακοσμητικά υλικά: ξύλο μοπάνι, υπόστρωμα λευκό 1χιλ. και καφεκόκινο 3χιλ. Φόντο: κανένα Φωτισμός: 2Χ24 βατ (grolux και daylight) Διάρκεια φωτισμού: 13.00 - 23.00 (10 ώρες) Φιλτράρισμα: Eheim 2215 (filter wool, μπλε σφουγγάρι, siporax) Θερμοστάτης: - Λίπανση: 6 ταμπλέτες tetra crypto κάθε 6 μήνες Παροχή CO2: - Παράμετροι: pH: 7,5<ΡΗ<8 (υγρά τεστ tetra) Γενική σκληρότητα (GH): 14 (υγρά τεστ tetra) Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 12 (υγρά τεστ tetra) Αμμωνία (ΝΗ3): 0 (υγρά τεστ tetra) Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 (υγρά τεστ api) Νιτρικά (ΝΟ3): 0 ??? (υγρά τεστ api) Αλλαγές νερού: 20% κάθε βδομάδα Θερμοκρασία: 24 (θερμοκρασία δωματίου) ¶λλες πληροφορίες: Το ενυδρείο τρέχει από 1/5 τα ψαράκια μπήκαν πριν 3 βδομάδες. Φωτογραφία: Κάποιες πρόχειρες φωτογραφίες με την κόμπακτ... Τα ψαράκια είναι αδύνατο να τα φωτογραφίσω μ αυτή τη μηχανή... Θα περιμένω να τα φωτογραφήσει ένας φίλος με dslr και θα σας τα παρουσιάσω αργότερα. |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου μπραβο σου πολυ προσεγμενη δουλεια!ευχομαι να εχεις αναλογη συνεχεια!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίο προσεγμένο, και πρωτότυπο ενυδρειάκι. Μπράβο.!
Στη θέση σου ίσως μετέφερα λίγο πιο πίσω τις κρυπτοκορύνες,(στη μεσαία ζώνη), γιατί αν φουντώσει ίσως δεν δείχνει τόσο ωραίο κολλητά στο τζάμι. |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ωραιο το ενυδρειο σου!! ευχομαι καλη συνεχεια!
|
|
|||
|
|||
![]()
Προσεγμένη δουλειά Αντρέα. Μπράβο ωραίο μποστανάκι.
Τράβα όμως και καμιά φωτογραφία με ψαράκια, να φανεί η ομορφιά τους. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο φίλε το ενυδρείο σου! Να το χαίρεσε!
Τα φυτά βρίσκονται στο ενυδρείο από την αρχή ή ειναι φρεσκοφυτεμένο;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά φίλε μου έγινε πανέμορφο !!!
|
||||
|
||||
![]()
φιλε ειναι πραγματικα εκπληκτικο!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψάρια κρύου νερου? | wodan | Χρυσόψαρα | 46 | 22-10-07 11:56 |
Κρύου νερού | Foxyfreak | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 11 | 21-03-07 11:12 |
πρωινό ρεπορταζ για κρύου νερού ??? | Μάγγος Θωμάς | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 18 | 30-11-06 22:40 |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |