|
|
||||
|
||||
![]()
Σε συνέχεια της αγγελίας που ειχα βαλει και της συζήτησης που εγινε με θεμα τα νεογέννητα ψαράκια μου (μηνών), βαζω τις παρακατω φωτω, τις οποιες τράβηξα με πολύ κόπο (γιατι ειναι υπερκινητικά τα άτιμα...)
![]() ![]() Τελικά τι ψαράκια ειναι? Guppy ή Εντλερς ??? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα πάλι για εντλερς...
![]() Μια ερώτηση: πως προέκυψαν "αγνωστες" γέννες; Στο ενυδρείο τι ψάρια είχες αρχικά; |
|
||||
|
||||
![]()
Αν θυμάμαι καλα, τους γονεις τους, τους πήρα απο καποιον φίλο, εδω απο το φορουμ...
Αλλα δεν θυμαμαι απο ποιόν... Οντως, το αρσενικό μου ειχε κανει εντυπωση... Ηταν καπως διαφορετικό... Λιγο πιο μικρόσωμο, πιο κινητικό και με διχαλωτή ουρά... |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Παράθεση:
οπως καταλαβαινεις ο καθενας θα λεει με τι του μοιαζει στο δικο του το ματι!εμενα δεν μου μοιαζει με τιποτα απο τα δυο ![]() Μα ειναι δυνατον να μην θυμασει απο ποιον πηρες τι? ![]() καθε μερα περνεις ψαρια? ![]() Αυτο ειναι το μονο που θα μας φτασει στην ''πηγη'' και θα μπορεσουμε να προσδιορισουμε τι ακριβως ειναι! αλλιως ας συνεχισουμε.....εγω λεω γκαπυ ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραια guppy να σου ζησουν !
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εμενα μου μοιαζει με endlers επειδη η ουρα τους ειναι μικρη και οχι μεγαλη οπως τα γκαπυ.εχω και εγω ενα μωρο γκαπυ που μοιαζει πολυ με εντλερς αλλα εχει πολυ μεγαλη και φανταχτερη ουρα.καμια σχεση με αυτα που διχνεις εσυ και με τα αληθινα εντλερς.ας μιλησουν καποιοι αλλοι που διαθετουν και εντλερς που σιγουρα κατι παραπανω θα ξερουν..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η endlers είναι. η μπασταρδεμένο endlers .
Το τι είναι πραγματικά θα μας το πει αυτός που στα έδωσε.
|
||||
|
||||
![]()
Σαν μπασταρδα εντλερς φαινονται,ισως αν ηταν καλυτερη η φωτο ομως...
Α να σας ενημερωσω οτι προχθες εφερα ενα κοπαδακι εντλερς απο Βελγιο...Αναμεινατε φωτο να δειτε τα κουκλια και σιγα να τα αναμυξουμε με τα εντλερς των συνφορουμητων για να ανακατεψουμε λιγακι τα αιματα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sos!!!guppy! | nikosoulfly80 | Ζωοτόκα | 10 | 08-03-09 23:08 |
φουσκομενα εντλερς | christine1989 | Ζωοτόκα | 27 | 13-01-09 15:04 |
red cup με guppy | andreas213 | Χρυσόψαρα | 3 | 30-01-08 20:46 |
30 lt guppy | andreas213 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 15 | 23-01-08 21:58 |
Ick help, σε ένα guppy ! | Dina | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 23-11-05 21:38 |