|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας φιλοι.
Εχω τον eliwell IC915 στον οποιο δεν δουλευει η επαφη της θερμανσης.Εχω κοιταξει συνεσμολογιες κτλ και ειναι ενταξει.Αναβει το λαμπακι αλλα δεν οπλιζει για να δωσει ρευμα στον θερμοστατη. Η ψυξη δουλευει κανονικα. Υπαρχει καποια λυση; Ευχαριστω. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα καλωδια της θέρμανσης αν είναι κανονικά στην 1 & 2 επαφή έλεγξε την συνδεσμολογία στα φις και τον θερμοστάτη.Το μηχάνημα σπάνια κάνει λαθη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι κατι που το εστησα τωρα το εχω χρονια και δουλευε.
Οι συνδεσμολογιες εχουν γινει καλα βαση του σχεδιαγραμματος και δεν υπηρχε καποιο προβλημα. Το λαμπακι λειτουργιας επαφης αναβει αλλα δεν οπλιζει ωστε να δωσει ρευμα. Μηπως υπαρχει καποιος τροπος να του κανω reset μπας και ξεκολλησει; |
|
||||
|
||||
![]()
καθαρισε με ενα σπρει ποντεσιομετρου τις επαφες μηπως και εχουν πιασει βρωμια σκονες
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα παλι που το κοιταζα με δοκιμαστικο κατσαβιδι δεν δινει ρευμα στην εξοδο του παρολο που κανει το χαραχτηριστικο κλικ.
Το κοιταξα και στην πριζα και στις βιδες επανω στο μηχανημα. Τι μπορει να συμβαινει; |
|
||||
|
||||
![]()
Oι επαφές του είναι απλά ένας διακόπτης. Δεν έχουν/δίνουν ρεύμα.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ELIWELL ic915/c | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 66 | 11-02-09 15:48 |
Eliwell ic915\c ntc | gbikes | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 14-04-08 16:25 |
ELIWELL IC915 | flipper | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 29-06-07 23:46 |
Eliwell IC915 | CASPER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 60 | 02-02-07 09:07 |