|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα σε ολους.
θελω να μεταφερω φυτα απο αλλο ενυδρειο στο δικο μου. τι πρεπει να κανω για να τα απολυμανω απο τυχον ασθενειες που υπηρχαν στο αλλο ενυδρειο?? ευχαριστω
|
|||
|
|||
![]()
Φτιαχνεις διαλυμα χλωρινης 1/19 (καθαρη χλωρινη οχι με προσμηξεις) και αφηνεις μεσα τα φυτα για 1 ,2 λεπτα οχι παραπανω γιατι θα χαλασουν.
Μετα καλο ξεπλημα και παραμονη σε καθαρο νερο με διπλη δοση αντιχλωριο. Καλο θα ηταν ομως να μας ελεγες τι φυτα εχεις γιατι καποια μπορει να επιρεαστουν. |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια!! ανουμπιες και τετοια νομιζω ειναι! οποτε φανταζομαιι δε θα εχω προβλημα!
ευχαριστω πολυ!
|
||||
|
||||
![]()
Μόνο μην βουτήξεις και τις ρίζες στο διάλυμα.
|
|
|||
|
|||
![]()
ΟΚ δεν θα εχουν προβλημα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παίρνεις από το φαρμακείο 1 φακελάκι υπερμαγγανικό κάλιο (10 λεπτά το ένα) και το διαλύεις σε 1,5 λίτρα νερό. Αυτό γινεται μώβ! Βάζεις, με γάντια για να μη λερωθείς, όλο το φυτό μέσα για μισή ώρα και μετά απλά το ξεπλένεις καλά!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό με το υπερμαγγανικό κάλιο δεν είναι πιό ασφαλές, από τη χλωρίνη σε οτι αφορά την πιθανή ζημία στο φυτό, ρίζες, κλπ;
Δεν ξέρω αν έχει την ίδια αποτελεσματικότητα, αλλά το έχω χρησιμοποιήσει στα τελευταία 5-10 φυτά που έβαλα, χωρίς προβλήματα στα φυτά, και χωρίς να εισχωρήσει κανένα νεο είδος σαλιγκαριού (αν και το τελευταίο μπορεί να οφείλεται και σε τύχη...) |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Να ρωτησω κατι το υπερμαγγανικο καλιο εμενα μου ειπαν οτι υπαρχει μονο σε βαζακι!υπαρχει σιγουρα σε φακελακι????των ποσων γραμμαριων ειναι?? ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναγνωριση φυτων | beat89 | Αναγνωρίσεις φυτών | 9 | 03-02-09 21:26 |
αναγνωριση φυτων | octania246 | Αναγνωρίσεις φυτών | 25 | 01-11-07 16:39 |
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΦΥΤΩΝ | tak660x | Αναγνωρίσεις φυτών | 8 | 18-09-07 22:39 |
απολυμανση φιλτρου παιζει? | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 27-08-07 13:40 |
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΦΥΤΩΝ | petros | Αναγνωρίσεις φυτών | 3 | 03-08-07 17:39 |