|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Ποιά είναι τα ιδανικότερα ψάρια για την δεξαμένη μου και ποιές απαιτήσεις έχουν? |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ξέρει κάποιος να μας πει την συμπεριφορά τον ΚΟΙ κατά το ζευγάρωμα μέχρι και την γέννα?
Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη in the pond : 23-05-09 στις 08:26 |
|
||||
|
||||
![]()
θα δεις μια εντονη κινηση των ψαριων στην λιμνη σου...τα αρσενικα θα κυνηγουν τα θηλυκα και θα τα πειραζουν/χτυπουν προς την γνωστη μερια..προς την ουρα...συνηθως τα κοι αφηνουν τα αυγα σε ρηχα σημεια η σε φυτα τησ λιμνης..φυτα εχεις αρκετα αλλα να ξερεις πως θα στα κανουν μπαχαλο..επισης την στιγμη της γεννας θα τα δεις που θα ειναι κολλημενα σχεδον και θα κανουν ενα δυνατο τιναγμα.. ακομα το νερο σου θα γεμισει αφρους και φουσκαλες...
Αν ξεκινησουν,σιγουρα θα το καταλαβεις.. Αφου γεννησουν ομως θα αρχισουν να τρωνε τα αυγα..δεν θα μεινει σχεδον τιποτα αν δεν υπαρχουν κρυψωνες/φυτα/πετρες/κτλ. ειναι η εποχη τους τωρα οποτε αν εχεις κοι θα αρχισουν τα ζευγαρωματα..
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράληψη μου που δεν έβαλα φωτογραφίες από τα ψάρια μου Τρέχω τώρα να βάλω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=32118&page=3 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παρεπιπτώντως, ισχύει η ίδια "κατάσταση" και για τα χρυσόψαρα. Συνήθως η εξέλιξη αυτή παρατηρείται κατά τις πρωινές ώρες στο περιβάλλον της λίμνης. Όταν συμβαίνει αυτό, στην επιφάνεια της λίμνης παρατηρείται κάτι σαν αφρός.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να δω τα ψάρια όταν είναι κάτω από 20 εκατοστά. ![]() Το νερό μου ακόμη παραμένει πολύ θολό. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κάπου έχω διαβάσει αλλά δεν θυμάμαι για τοποθέτηση κάποιου ρούχου μέσα στην λίμνη την εποχή της αναπαραγωγής. Έχετε κάτι υπόψη σας?
Οι μάχες στην επιφάνεια της λίμνης άρχισαν. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ζευγάρωμα aulonocara | grkts | Malawi | 1 | 30-11-07 18:21 |
Ζευγάρωμα Corydoras | bakogiannisd | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 2 | 22-01-06 23:30 |
Ζευγάρωμα | sakis345 | Αναπαραγωγή | 18 | 26-04-05 10:55 |
Ζευγάρωμα Οτόκυνκλων? | Husky_Jim | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 1 | 14-02-04 03:36 |