|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ζηλευει μονο ο Χαλβας.....
![]() ![]() ![]() Το κακο ειναι ομως οτι εκανα κακη αρχη.... Φαινεται οτι πηρα το ενα ψαρι αρρωστο.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα το γιατρεψεις εσυ!
![]() φυτα σκεφτεσαι να βαλεις?
|
|||
|
|||
![]()
...χαχαχχαχ, αντε κι αλλος στο κλαμπ
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ολο και κατι θα βαλω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χααχαχχααχ δεν πάμε καλά !!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το σίγουρο είναι ότι θα ζουν σαν βασιλιάδες εκεί μέσα.
![]() Σήμερα το απόγευμα έχω αγοράσει και εγώ δύο χρυσοψαράκια (ένα κομον και ένα φαντέιλ) γιατί βασικά τα λυπήθηκα. ![]() ![]() ![]() Τα ψαράκια που αγόρασα είναι καλά, έχουν μπει στη λίμνη και τώρα καταλαμβαίνω πόσο μεγάλωσαν τα δικά μου. Θα τα δω το πρωί στο καθιερωμένο τάισμα. Αν είναι εντάξει μέχρι τότε, θα πει ότι μάλλον φθηνά την γλύτωσαν.
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν σημερα εκανα μια αναβαθμιση του συγκεκριμένου ενυδρείου
4 comet αν δεν κανω λαθος σε ριο 400.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φίλε μου Clark η ζήλεια είναι αρρώστεια ! | halvas69 | Χρυσόψαρα | 39 | 26-07-11 22:24 |
Τι αρρώστεια είναι αυτή? | Noni | Δίσκοι | 20 | 17-12-08 18:51 |
Ξαφνική Αρρώστεια Γκαπίνας... | kostasthess_ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 25-10-07 15:11 |
Αρρώστεια ή να μην ανησυχώ? | marilou | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 10-06-06 11:57 |
αρρώστεια αλλα τι? | dim | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 30-09-04 18:08 |