|
|
|||
|
|||
![]()
Παγκοσμιος διαγωνισμος γαριδων εκτροφης για το 2009.
Μια CRS λευκη με κοκκινο σημαδι σαν λουλουδι στο σβερκο πουληθηκε απο ασιατη breeder στην εξωφρενικη τιμη των 600 ευρω περιπου αν θυμαμαι καλα !! http://garnelen-championat.de/images...te-alle_kl.pdf |
|
||||
|
||||
![]()
600 ευρώ δεν είναι εξωφρενική αγαπητέ φίλε Αλέξανδρε. Εξωφρενική τιμή είναι αυτή για ένα καλό δείγμα απλού Κohaku koi
(χαρακτηριστικό της πικοιλίας, λευκή βάση με έντονα κόκκινα σημεία στο σώμα. Όσο πιο απότομη είναι η εναλλαγή των δύο χρωμάτων, όσο πιο σπάνια είναι τα σχέδια, όσο πιο συμμετρικά και όσο πιο έντονα είναι τα χρώματα είναι αυτά που καθορίζουν την τιμή του. Η πιο πάνω αναφορά είναι σχετικά "φθηνή ![]() Ακόμα πού να δεις πολλαπλάσιες αυτού σε ψάρια ιδιαίτερα σπάνια που κάποιες φορές μπορούν να ξεπεράσουν τις τιμές της φαντασίας σου. ![]()
Το air diffuser, είναι αεραντλία... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη in the pond : 14-05-09 στις 07:44 |
|
||||
|
||||
![]()
Αν πηγαίνει με το κιλό η γαρίδα του Αλέξανδρου, φίλε in the pond, είναι πιο ακριβή
![]() ![]() ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
Βασιλη, ενα Κοι ζει πολλα χρονια ενω εδω μιλαμε για γαριδουλες με διαρκεια ζωης 15-18 μηνες.
Για γαριδα ειναι πολλα τα λεφτα ! |
|
||||
|
||||
![]()
βρε παιδια δεν ειναι λιγο κοροιδια τετοιες τιμες;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ρε παιδιά, εαν εγώ στο άμεσο μέλλον αγοράσω ένα μικρό ΚΟΙ για 250 ευρώ πώς θα με χαρακτηρίσετε? Την θεωρείτε φυσιολογική την τρέλλα μου ή έχω ξεφύγει και εγώ? Λέμε τώρα. (εκφραστείτε ελεύθερα, δε δαγκώνω).
|
||||
|
||||
![]()
...έχεις ξεφύγει Βασίλη!!!!!!!
![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ημερησια εκδρομη ΚΒΕ 2009 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 41 | 15-05-09 15:58 |
Κοπή της πίτας για το 2009! | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 50 | 03-02-09 20:50 |