|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Aulonocara jacobfreibergi 1αρ-3θυλ
Labidochromis caeruleus 1αρ-3θυλ Melanochromis cyaneorhabdos 1 αρ-3θυλ σε 300-350 λιτρα ενυδρείο θα έχουν καλή διαβίωση ή θα έχουμε θύματα??? |
|
||||
|
||||
![]()
Aν και δεν ειμαι γνώστης,νομίζω οτι δν πρέπει να συνδιάζουμε φυτοφάγα(δες labido) με τις aulonacara...
Εγώ σε ενα ενυδρείο στις διαστάσεις που λές θα δοκίμαζα τα δυο είδη που γραφεις εκτος των aulonacara και αυτό οριακά αφού τα καθαρά λίτρα θα ήταν πολυ λιγότερα...
|
||||
|
||||
![]()
Οι δύο αυτές ομάδες των μπούνα στα λίτρα που αναφέρεις είναι ότι πρέπει. Oι αυλονάκαρες όμως καλύτερα να μένουν μόνες τους κυρίως λόγω διατροφικών διαφορών και όχι λόγω θυμάτων.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμβίωση.. | Kotsos | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 06-04-09 10:26 |
Συμβίωση με μανδαρίνο??? | freediver | Reefsafe | 5 | 29-01-09 21:32 |
Στήσιμο ενυδρείου για κιχλίδες Μαλάουι! | Ippokampos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 26-11-08 00:22 |
Συμβίωση Ζεύγους | pchrono | Bettas | 6 | 22-02-07 17:26 |
Παρουσίαση πριν και μετά GAB - Κιχλίδες Μαλάουι | frits | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 04-01-07 11:39 |