|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφοριακα ρωταω και μονο τι ψαρια θα μπορουσαν να μπουν μαζι με δισκους(κοινωνικο ενυδρειο) ...εστω πχ οτι εχουμε οσα λιτρα ενυδειου θελουμε 800 + ..καλη Ανασταση και ευχαριστω για τις απντησεις σας
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα και χρόνια πολλά .
Εγώ σε τόσο μεγάλο ενυδρείο θα έβαζα γεωφάγους jurupari για ποιο εύκολα νερά και daemon για ποιο χαμηλά ph . |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Παράθεση:
συνθήκες και θερμοκρασίες ανάλογες με τους δίσκους(αφού είναι και στην φύση συγκατοικοι)
|
||||
|
||||
![]()
αρα σε γενικες γραμμες οι δισκοι ειναι σαν τις κυχλιδες δεν θελουν πολλα φυτα ...ζουν καλυτερα μονοι τους και οταν εχουμε πολλλλλλλα λιτρα μπορουμε να βαλουμε και μερικους γεωφαγους?
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
για ρώτα πρώτα τί υπόστρωμα θα έβαζε (έστω ή πχ)!!! ![]() φίλε μου kriso... εξαρτάται τι θές να φτιάξεις, το κοινωνικό που λές τι εννοείς??? τι θα είναι φυτεμένο? βιοτοπικό? με τί υπόστρωμα? τιμές νερού? έστω και πληροφοριακά που θες να μάθεις πρεπει να μας πεις τι έχεις στο μυαλό σου γιατί αν και εμείς έτσι υποθετικά σου απαντήσουμε μπορεί κάποιος ή ακόμα και εσύ να προχωρησεις σε λάθος συνδυασμό ψαριών και διακόσμησης
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις δίκιο YIAP
![]() Εκανα υπόθεση ότι κατέχει το θέμα . ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οχι φιλοι μου ...θα αργησω να παω σε δισκους ...αυτη την στιγμη εχω ενα 60 λιτρο ..καποια στιγμη θα παρω σιγουρα μεγαλυτερο ενυδρειο προσανατολιζομια 500+ αλλα μαλλον θα βαλω αφρικανικες κυχλιδες ...διαβαζω στο φορουμ τελευταια συχνα για δισκους και απλα απο ενδιαφερον ρωταω?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
αν θες να τους ευχαριστηθεις αλλα και για αλλους λογους οπως η θερμοκρασια καλυτερα μονοι τους!
αλλιως οι γεωφαγοι που σου λεει ο Χρηστος ειναι φοβερα ψαρια! |
|
||||
|
||||
![]()
λες?
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
δισκους και φουλ φυτεμενα απλα το ξεχνας για πολλους λογους αλλα κυριως της θερμοκρασιας που θελουν οι δισκοι και την οποια πολλα φυτα δεν αντεχουν.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
alan boy δισκοενυδρειο | alan boy | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 24 | 11-09-07 22:17 |
ΤΟ ΔΙΣΚΟΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ | bill | Δίσκοι | 3 | 21-07-07 22:02 |
σαλιγκαρακια στο δισκοενυδρειο??? | mikele | Δίσκοι | 18 | 03-04-06 21:24 |
δισκοενυδρειο και τι χρειαζεται | ακαραβας | Δίσκοι | 12 | 07-03-06 10:25 |