|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
το ενυδρειο μου εχει 2x30W T8 λαμπες, μπορω να τις αλλαχω με Τ5 λαμπες? η εχουν διαφορετικες υποδοχες οποτε να το ξεχασω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Θές και ακροφύσια!Κάποια στιγμή είχαμε αναζητήσει μια τετοια λύση αλλά συνχομπίστες που γνωρίζουν απο ηλεκτρολογικά μας αποθάρρυναν και απο άποψη απόδοσης
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βαλε μια φωτο απο το καπακι να δουμε πως ειναι για να προτεινουμε μια καλη λυση. Γενικα γινεται ευκολα αγοραζοντας ακροφυσια (αν δε θες να βαλεις κλεμα και θερμοσυστελομενο) και ενα ballast.
|
||||
|
||||
![]()
Βασίλη μιλάω για αντάπτορες που κουμπώνουν πάνω στις μανίσιες υποδοχές των Τ8 και δέχονται λάμπες Τ5! Ο φίλος μας στην αρχή μίλησε για αλλαγή απλά των λαμπών και όχι συνολική αλλαγή μπάλαστ , ακροφυσίων κτλ!
|
|||
|
|||
![]()
υπαρχουν οντως αντάπτορες που κουμπώνουν πάνω σε ακροφύσια για Τ8 ώστε να δέχονται Τ5 λαμπες?
------------------------- πειρα σε 3 μεγαλα πετ σοπ της Αθηνα τηλ να ρωτησω, και μου ειπαν τελειως διαφορετικα πραγματα απο αυτα που ου ειπατε εδω... τους ειπα οτι θελω να αγορασω ακροφισια και blaster για να κανω την αλλαγη σε λαμπες Τ5 και μου λενε οτι δεν γινετε, δεν θα κανει για το καπαι μου και θα πρεπει να παρω αλλο φωτιστικο . τι ειναι αληθεια τελικα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ababapanos : 10-04-09 στις 18:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aνεμονες σε ενυδρειο χωρις σκιμερ,λαμπες Τ5,και κυκλοφοριτες | ababapanos | Κοράλλια | 15 | 13-04-09 17:00 |
Γνωμες για ενυδρειο Wave | ababapanos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 08-04-09 19:33 |
Λαμπες σε ενυδρειο | parashos_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 05-01-08 12:41 |
ΛΑΜΠΕΣ ΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | DOGO | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 07-12-07 21:45 |
αλλαγη σχεδιων για ενυδρειο reef | deMetrIs | Reef | 65 | 15-06-07 11:10 |