|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα ηθελα να μοιραστω να την χαρα μου με εσας μετα απο 1,5 χρονο που ασχολουμαι με τα ενυδρεια εγινα παππους για πρωτη φορα..αν και ειχα ξαναγινει αλλα τα ετρωγαν τα αλλα guppy....σημερα λοιποω πηρα μια γεννηστρα και τα εβαλα μεσα γιατι δεν εχω κτυψωνες και γιαυο το λογο την πηρα...το ξερω οτι τα λιτρα ειναι πολλη λιγα ετοιμαζω ενα 80...μολις που εχω μετρησει γυρω στα 20..να και μερικες φωτο...ευχαριστω
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω πολυ να σαι καλα....
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαίρεσαι φίλε μου ! Καλό θα ήταν όσο πιο σύντομα μπορείς να τα βγάλεις απο τη γεννήστρα και να φτιάξεις κρυψώνες για να επιζήσουν με λίγο κερατόφυλλο για παράδειγμα που είναι κι εύκολο !
![]()
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε καλε να σου ζήσουν! Χαζο-παππούς τώρα ε;
Θα σου έλεγα να προσέξεις να μη φτάνει η στάθμη του νερού στο χείλος τησς γεννήστρας.Θα μπεί κανένα μεγάλο μέσα στη γεννήστρα και θα κάνει το μεγάλο φαγοπότι.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω μαριαννα πολυ.....το εχω προβλεψει και αυτο του εχω βαλει απο πανω ενα τουλι και το επιασα απο πανω με λαστιχακι οποτε δεν υπαρχει περιπτωσει να μπουν..μολις εφαγαν κιολας...ολλα ωραια..ξερει κανεις σε ποσο καιρο θα μεγαλωσουν?
------------------------- σε ευχαριστω πολυ.....ναι περιμεω κατι φυτα αυριο και θα τα φτιαξω να δω..αλλα τα εβαλα στην γεννηστρα για σιγουρια επειδη δεν εχω κρυψωνες απο οτι βλεπεις
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη γιωργος χανια : 26-03-09 στις 23:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σε 6 εβδομάδες θα μπορέις να τα βάλεις στο ενυδρέιο μαζί με τα άλλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
α τοσο γρηγορα μεγαλωνουν...πολυ ωραια μαριαννα..ωραια.....σε ευχαριστω πολυ
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|