|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
που θα προμηθευτω σωληνωσεις-βανακια και οτι αλλο (υδραυλικο)χρειαζομαι για το sump?
------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη orfanos : 19-01-09 στις 00:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σε κατάστημα με υδραυλικά που αλλού?
Ίσως να μπορείς να βρεις και στο Πράκτικερ αλλά με επιφύλαξη.
|
||||
|
||||
![]()
Σταματίου στο ποτάμι .Αν δεν έχει αυτός τότε δεν έχει κανένας
![]() Ολοι από εκει αγοράζουν που φτιάχνουν ενυδρεία |
|
|||
|
|||
![]()
στο praktiker δεν εχει..θα παω σταματιου..ευχαριστω..
|
|
||||
|
||||
![]()
Μην χάσεις χρόνο στο practiker
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΕΤΕΡΝΕΛ ΕΠΕ
Ιερα οδος 107 τηλ.2103478717 |
|
|||
|
|||
![]()
ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΕΛΑΒΑ τα τζαμια για το sump που θα γινει 50χ30χ24 για το ενυδρειο που εχω ειδη 300 λιτρα...(πριν παω στο μεγαλο θελω να πειραματιστω πρωτα)και πηγα στον αβραμιδη οπως μου ειπατε και πηρα 2 σωλθναρια den braven aqoua..(ελπιζω να φτασουν!!!!)αυριο θα κολλησω και θα περιμενω σε ποια πατεντα θα κατασταλαξω για υπερχειληση χωρις τρυπες στο τζαμι...
------------------------- τα λιτρα του sump ειναι καλα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη orfanos : 19-01-09 στις 22:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν κάνω λάθος μιλάς για 39 λίτρα 50χ30χ26 .Φυσικά και όχι
|
|
|||
|
|||
![]()
ΩΧ ΔΗΛΑΔΗ μικρο το εκανα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
100
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ...οι μαλ..ιες πληρωνονται..
|
|
||||
|
||||
![]()
γιατι να μην υπαρχουν.κοιτα σε μαγαζια με ειδη καγκελαριας(εργαλεια χρωματα κλτ) και σε κανενα πρακτικερ. με ενδιαφερει κι εμανα αυτο το εξαρτηματακι και αυριο θα βγω στη γυρα να παρω ενα...αν βρω θα σε πω
|
|
|||
|
|||
![]()
οκ ευχαριστω!!!θα ψαξω και εγω ..
|
|
|||
|
|||
![]()
SIFNOS ΜΗΠΩΣ βρηκες τον διατρητη που λεγαμε?
|
|
||||
|
||||
![]()
ηθελα να σε ρωτησω κι εγω. τελικα θα κανω κατι διαφορετικο.διαμαντοποτηροτρυπανο ετοιμοπαραδωτο δε βρηκα. μπορω ομως νσα παραγγειλω απο τον προμηθεα στο πειραια.σκεφτικαμε να κοψουμε το γυαλι το dremel διαμαντοδισκο θεωροντας το πιο ασφαλες
|
|
|||
|
|||
![]()
ωραια να με ενημερωσεις αν θες...και μετα θα παω να το παρω και εγω...
ο προμηθεας τι μαγαζι ειναι και που ειναι? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
diy sump και υλικα... | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 04-01-09 14:25 |
2 φιλτρα και υλικα.. | Πάνος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 19-11-08 01:48 |
υλικα για φιλτρο | σταυρος γ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 19-09-08 02:30 |
υλικα φιλτρου | dioninje | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 27-02-04 12:11 |
Υλικα Φιλτρου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 22-03-03 11:31 |