|
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑλησπέρα σε όλους!!
Το ενυδρείο μου είναι ενα 90 λιτρων καρφουρισιο ψιλοφυτεμένο με 2 εξτρα Τ8, χαλαζιακη αμμο εσωτερικό φίλτρο της μάνας του και θέρμανση της μανας του επίσεις. Εχω μέσα 2 αγγελόψαρα και έναν μονομάχο. Το θέμα ειναι το εξής: είδα τα αγγελόψαρα να έχουν αποκλείσει το μισό ενυδρείο και να καθαρίζουν το φίλτρο. Μετα απο μερικές ώρες είδα το ένα να γεννάει αυγα επάνω στο φίλτρο! εγω στον πανικό μου έβαλα μέσα την απόχη και έριξα τα αυγα στην αμμο ![]() Μετά απο συμβουλή ενος φίλου, αποφάσισα να μήν τα ενοχλήσω πάλι. Εχθες όμως γέννησε πάλι πάνω σε ένα φύλλο και το άλλο ψαρι πέρασε και τα έφαγε χωρις καν να τα γονιμοποιησει... Παιζει να μην είναι ζευγάρι τελικά? υπάρχει καποια συμβουλή που μπορείτε να μου δώσετε? Απο συνθήκες δεν τα παμε και πολύ καλα, αλλα σύντομα οι αλλαγες θα γίνονται μονο με νερο απο r/o ενος φίλου! Ευχαριστώ!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς τα έχεις τρομάξει τώρα και γι' αυτό φάγαν τα αυγά που εναπόθεσαν μετά.
Θα πρέπει να περιμένεις την επόμενη γέννα που δεν θα αργήσει. Το πρόβλημα όμως είναι οτι τα έχεις σε λίγα λίτρα, θα σου πρότεινα να βγάλεις τον μονομάχο γιατί θα αντιμετωπίσει προβλήματα.
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν ειναι οξυνο το νερο θα ειναι δυσκολο να γονιμοποιηθουν τα αυγα και θα τα τρωνε.
Επισης εκτος απο το μονομαχο βαλε στο προγραμμα να αναβαθμισεις το ενυδρειο με ενα ψηλοτερο (60+ cm) καταλληλο για σκαλαρια ![]() Εχεις πετυχει καλο ζευγαρι, δωσε τους οτι χρειαζονται. ![]() Καλη συνεχεια.
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως εννοεις μαλακο νερο????Εχω ακουσει δεν γονιμοποιουνται ευκολα σε σκληρο νερο.....
|
||||
|
||||
![]()
Ένα πολύ καλό άρθρο εδώ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για τις συμβουλες! Οταν έχω νεότερα θα σας ενημερώσω!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pleco και αγγελόψαρα... | oikonm | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 18 | 17-06-08 08:43 |
Αγγελόψαρα Γεννήσαμε και δεν είμαι έτοιμος | PanosII | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 45 | 15-01-08 21:06 |
αγγελόψαρα ζευγάρι? | dim | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 29 | 12-04-05 22:35 |