|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πιστευεται οτι υπαρχει ευκολο foreground φυτο"τυπου γρασιδι".Και οταν λεω ευκολο εννοω φυτο ανθεκτικο σε επιθεσεις ψαριων, ενυδρειο με χαμηλο φωτισμο και co2 diy και ελειπη λιπανση.
Εχω δοκιμασει gloso και vlyxa(αυτο καταφαγωθηκε απο τα σκαλαρακια) με τραγικα αποτελεσματα για τα φυτα (Πανο και Αλεξανδρε συγνωμη).Το μονο που διατηρειτε χωρις ομως μεγαλη εξεληξη ειναι η eleoharis. Λετε να κανω και μια προσπαθια με cuba. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και εγω απο ολα τα γρασιδια το τενελους εχω ξεχωρισει σαν κατατι λιγοτερο απαιτητικο....
η μπλυξα αρεσει πολυ στα σκαλαρια..και τα δικα μου την εχουν "κουρεψει"...χα χα
|
||||
|
||||
![]()
βασικα η μπλυξα δεν μου κανει για χαλακι...ειναι αρκετα ψυλο φυτο....συμφωνεις Πανο??
|
|
||||
|
||||
![]()
πρεπει να την κρατας συνεχως κοντη κλαδευοντας την απο κατω και παλι μονο σε ψηλα ενυδρεια μπορει να "δειξει" σαν χαλι.....
|
||||
|
||||
![]()
Εγω εχω χρυσοψαρα στο ενυφρειο μου και εχω παραγγελει το RICCIA FLUITANS, στο site της tropica το βρηκα σαν ευκολο φυτο. Τι λετε?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για να την κρατησω κατω σαν χαλι σε μενα πηγε καλα μονο σε υψηλων απαιτησεων... Παράθεση:
![]() Παράθεση:
γινεται συμπαγες οταν πολλαλασιαστει αρκετα...λιπανση θελει οπως και τα υπολοιπα φυτα...παντα ομως σε συναρτηση με το τι μετρησεις...τι φως εχεις και τι διοξειδιο..στη δικη σου περιπτωση με φειδω το λιπασμα .... ποσα βατ εχεις?
|
|||
|
|||
![]()
Αν έχουν τις ίδιες συνήθειες με τα δικά μου σου δίνω 2 μέρες, το πολύ, ζωή στο φυτό σου
|
|||
|
|||
![]()
Το tenellus το εχετε δοκιμασει και αν ναι ειναι γρηγορο φυτο και ποσο θα χρειαστω για να καλυψω μια επιφανεια 10χ100.Γινεται αρκετα συμπαγες και πεστε μου αν χρειαζεται λυπανση.
η μπλυξα αρεσει πολυ στα σκαλαρια..και τα δικα μου την εχουν "κουρεψει"...χα χα Βρε Πανο δεν μου το ελεγες να μην παει χαμενη.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΦΥΤΟ | sfk | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 17-09-08 08:35 |
Περιεργο φυτο | jimfytakis | Αναγνωρίσεις φυτών | 4 | 17-07-07 02:11 |
φυτο-χαλί??? | tzimakos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 26-07-06 13:26 |
Φυτο βαζου. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 17-05-05 00:31 |