|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Προτείνετε το African Cichlids
of Lake Tanganyika by David E. Boruchowitz ή το Back to Nature Guide to Tanganyika Cichlids by Ad Konings Ή δεν θα το χρειαστώ και θα δώσω τσάμπα λευτά;
|
||||
|
||||
![]()
Αν το διαβάσεις θα σου φανεί χρήσιμο....αλλά εδώ δεν διαβάζεις ούτε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σου το βιβλίο θα διαβάσεις?
|
||||
|
||||
![]()
Θα βγάλεις και τη βιβλιοθήκη από το δωμάτιο για να βάλεις και μεγαλύτερο ενυδρείο.
Που θα τα βάζεις τα βιβλία ; ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το
Back to Nature Guide to Tanganyika Cichlids by Ad Konings υπαρχει και στα ελληνικα Αν εχεις υπομονη μεχρι το φλεβαρη μπορεις και να το αγορασεις υπογεγραμμενο απ τον ιδιο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
wow!!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχεις αποδήξεις τώρα τελευταία γι'αυτά που λές? δεν υπάρχει ειρωνευτικό η απειλιτηκό ύφος.Μόνο πληροφοριακα!!! τα βιβλία θα τα χωρέσω κάπου ίσως στο ντουλάπι του ενυδρείου ![]() Οσο για το βιβλίο αν το βρω στα Ελληνικά μάλλον θα το πάρω.Δεν έχει σημασία αν είναι ανυπόγραφο...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Υ.Γ. Το οτι μπορείς να πάρεις το βιβλίο υπογεγραμμένο από τον συγγραφέα του σου το είπε ο Τόλης με την ευκαιρία της επίσκεψης του Ad Konings στην Ελλάδα.
|
||||
|
||||
![]()
μολις κατεβασα καποια e book σε μορφη pdf.αν σε ενδιαφερει....
aqualex catalog - cichlids from lake tanganyika Aqualog - African Cichlids I - Malawi - Mbuna Geophagus gottwaldi - a new species of cichlid fish (Teleostei Perciformes Cichlidae) Gymnogeophagus caaguazuensis - a new species of cichlid fish (Teleostei_Perciformes_Cichlida p2495_s_Malawi_cichlids The Royal Society - Malawi cichlid phylogeography (angol) |
|
|||
|
|||
![]()
Έχε και αυτό στο νου σου...
http://www.aquarist.gr/index.php?opt...d=108&Itemid=1 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για βιβλίο | Alonso | Ιστοσελίδες στο Internet | 6 | 28-05-08 18:41 |
Βιβλίο για αρχαριους | sparos | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 05-07-07 19:39 |
βιβλίο για δίσκους | anasios | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 4 | 06-09-05 21:17 |
Βιβλίο για Τανγκανίκα | Gorgi | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 6 | 27-05-05 09:06 |
Βιβλίο προς αποφυγή | Tolis | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 11 | 05-04-05 21:26 |