|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξερω αν η ιστοσελιδα αυτη ειναι εγκυρη και αν τα αποτελεσματα ισχυουν, παντως αξιζει να δουμε τις συμμετοχες γιατι εχει μερικα καταπληκτικα ενυδρεια.
http://www.thegreenmachineonline.com...008/index.html |
|
||||
|
||||
![]()
τι ειναι αυτα ρε παιδια??? το 3 και το 1....
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πω,πω τρέλα !!!
![]() Αριστουργήματα !!! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Οπως το παρει κανεις.
Σιγουρα θελει γνωση και πολυ κοπο για τετοια αποτελεσματα, αλλά προτιμω σαφως κατι που να με παραπεμπει σε τοπιο μεσα στο νερο, κι οχι εξω απ το νερο... |
|
|||
|
|||
![]()
Παρατηρω οτι παρα πολλοι (και οχι μονο στα 27 πρωτα) μιμηθηκαν περσινα ενυδρεια που πρωτευσαν ( τυπου bonsai by Felippe Oliveira). Μερικα ολλανδικου τυπου full planted που ηταν πραγματικα στολιδια δεν τα καταφεραν καν μεχρι τα τελικα. Ανεμος ειναι και γυριζει..
|
|
||||
|
||||
![]()
Και ύστερα μας ενοχλούν τα καραβάκια, οι δύτες και τα καστράκια επειδή δεν ταιριάζουν στο φυσικό περιβάλλον των ψαριών...
Αυτά δηλαδή πόσο πολύ πλησιάζουν την φύση; Περισσότερο μου κάνουν για πίνακες ζωγραφικής παρά για ενυδρεία. Πολύ ψεύτικα. Αλήθεια γνωρίζει κανείς πόσο καιρο μπορεί να διατηρηθεί ένα τέτοιο ενυδρείο σε αύτη την κατάσταση;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
Ειπαμε θελει πολυ γνωση και πολυ κοπο, και μπορει να διατηρηθει παρα πολυ καιρο με συχνη συντηρηση και κλαδεματακια, ενα φουλ φυτεμενο ενυδρειο οπως ολα ειναι - απλα το αισθητικο ειναι που με βρισκει διαφωνο.
|
|
||||
|
||||
![]()
σιγουρα δε θαυμαζει κανεις την προσομοιωση στο φυσικο περιβαλλον (που πολλες φορες απογοητευει "αισθητικα")
και ασχετα απο το ποσο καιρο μπορουν να κρατηθουν ετσι....προσωπικα θαυμαζω την εμπνευση..και την προσπαθεια για να καταφερουν ενα τετοιο αποτελεσμα....εστω κι αν μοιαζει με πινακα ζωγραφικης...θαυμαζω αυτο που δε θα μπορουσα εγω να καταφερω...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κλάδεμα stem plants | xontros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 04-09-08 21:54 |
The International Aquatic Plants Layout Contest 2007 | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 1 | 16-06-07 18:58 |
Aquatic Plants Layout contest 2006 | Juan | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 16-01-06 22:40 |
Διαγωνισμος: International Aquaplant Layout Contest | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 3 | 27-10-05 11:18 |
Διαγωνισμος: International Aquatic Plants Layout Contest '05 | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 07-03-05 01:13 |