|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
η αμμος ειναι καταληλη για φυτα;κι αν ναι για ποια;
|
|
||||
|
||||
![]()
χοντρη αμμος η αλλιως πολυ ψιλο χαλικι ναι.....οχι πολυ λεπτη γιατι αφενος μπορει να πετρωσει αφετερου δεν επιτρεπει την αναπνοη των ριζων...
μεχρι και την διαμετρο της οικοδομικης αμμου εχω καταφερει να κρατησω φυτα φυτεμενα σε αυτη...με πιο λεπτη δεν πειραματιστηκα....αυτο ομως ειναι αποκλειστικα δικη μου εμπειρια και δε ξερω αν συστηνεται....
|
||||
|
||||
![]()
Προσωπική εμπειρία με άμμο θαλάσσης και με εύκολα φυτά (π.χ. βαλισνέρια), κανένα απολύτως πρόβλημα στην ανάπτυξη.
Βέβαια αυτό που δεν ξέρω είναι αν τα ίδια φυτά με χαλίκι αντί για άμμο είχαν μεγαλύτερη και γρηγορότερη ανάπτυξη..
|
||||
|
||||
![]()
αναλογα τι θες να κανεις ενα μποστανι καλυτερα θα ταν να το κανεις με χαλικακι
εγω χρησιμοποιω αμμο χρονια αρκετα ψιλη ουτε εχει πετρωσει ποτε και τα φυτα ειναι μια χαρα ειδικα αυτα που αναπτυσοντε με runners οπως βαλισνεριες κρυπτοκορινες κτλ πανε ποιο καλα και απο χαλικι
|
||||
|
||||
![]()
...εγώ έχω καταλήξει σε ψιλόκοκκο, ΟΥΔΕΤΕΡΟ χαλικάκι διαμέτρου κόκκου 0,5-0,8mm χρώματος καφέ...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aμμος | jimfytakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 12-05-07 17:06 |
αμμος | flipper | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 18-03-07 23:39 |
Αμμος | Tzo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 24-08-06 11:46 |
αμμος? | kpanos | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 29-11-05 16:40 |
ΑΜΜΟΣ | HZULL | Malawi | 17 | 21-12-03 15:10 |