|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σας
μετα απο 1 1/2 χρονο λειτουργίας σκέφτομαι να αλλάξω το στήσιμο του ευδρείου (οχι ομως και τους κατοίκους του). Το ενυδρείο φαίνεται εδω http://img410.imageshack.us/my.php?i...1resizepn6.jpg αλλα΄η φώτο είναι παλιά, τα φυτά είναι περισσότερα. Τώρα έχει sera floradepot (το οποιο μετα απο τόσο καιρό δεν νομίζω να κάνει δουλειά) και χαλικάκι απο πάνω, ενώ εχω βάλει 3 ξύλα για τα φυτά. Μέσα κατοικούν guppies,2 clowns τα οποια μάλλον θα φύγουν και κάποια applesnails. Το στήσιμο που λεω να κάνω έχει ως εξής: φελιζόλ (το οποιο δεν είχα βάλει στην αρχή)-->νεο Floradepot-->υποστρωμα (ακομα ποιο ψιλό χαλίκι ή κατα προτίμηση άμμο)--> λίγες πέτρες (2-3 το πολύ, όχι μεγάλες) -->φυτα Δεδομένου οτι μέσα θα θα μείνουν τα guppακια τα οποια δεν έχουν πρόβλημα με το σκληρό νερο, κάνει η άμμος και πέτρες απο παραλία? Κάποια απο τα φυτά θα αντικατασταθουν, θέλω να τα σηκώσω ποιο ψηλά και σκοπεύω να βάλω κάτι σε stellata (βγάζοταν applesnails γιατι την τελευταια φορά την εφαγαν...) εκτος τον αποψεων σας λοιπον, οι ντοπιοι να ξέρετε οτι θα βγουν απο μέσα σαλιγκάρια-ξυλα-φυτά-υποστρωμα, το λοιπον σπευσατε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα.
Εφόσον δεν θα κάνεις ενυδρείο νταμάρι δεν υπάρχει λόγος να καταφύγεις σε φελιζόλ νομίζω. Τώρα άμμος και πέτρες από παραλία ίσως σου παρασηκώσουν τις σκληρότητες. Τα applesnails δεν τρώνε συνήθως φυτά.Μήπως ήτανε κάτι άλλο; π.χ. άλλα σαλιγκάρια τα οποία φαγώθηκαν τελικά από τους clown; |
|
|||
|
|||
![]()
δεν ηταν αλλα σαλιγκάρια γιατι τότε δεν ειχα αλλα (παρασιτικα) εκτός των apple. Εκτος αυτου ,τα είχα δει κιολας να βρισκονται πάνω στο φύλλο και να τρώνε...
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα apple όταν βρουν κανένα τρυφερό φυλλαράκι και πεινάνε θα το χτυπήσουν, γι' αυτό τα καημένα τους ρίχνεις κάπου κάπου και λίγο φαγάκι ντεεε!!!
|
||||
|
||||
![]()
τα ξυλα δεν νομιζω να χρειαζεται να τα βγαλεις.
εχουν χασει και την περισοττερη δραστικοτητα τους αστα για να πιανεις φυτα πανω τους δεν ειναι και λαθος για ζωοτοκα προσθεσε και πετρες και θα ειναι οκ υγ πολυ ωραιο ηταν το ενυδρειο καλη επιτυχια και στο νεο στησιμο (το φυτο τελειως δεξια και μπροστα ειναι java fern? ετσι ζουσε φυτεμενο μεσα στο χαλικι?)
|
||||
|
||||
![]()
Μπα κρυπτοκορίνα είναι.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στήσιμο ενυδρείου | JENI | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 14-04-08 01:43 |
Στήσιμο Ενυδρείου | Minakki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 03-10-07 10:18 |
Στήσιμο νέου ενυδρείου.... | georgetax | Αρχάριοι γλυκού νερού | 70 | 09-12-06 21:40 |
Νέο στήσιμο ενυδρείου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 23-03-06 17:19 |
στήσιμο ενυδρείου για κλαδέματα | harris | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 06-02-03 01:45 |