|
|
||||
|
||||
![]()
Η πρώτη μου απόπειρα για ενυδρείο με τα 2 αγνώστου φυλλου brichardi απέτυχε δυστυχώς
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραίο το ενυδρείο με την εξαιρεση οτι είδα σε φωτογραφίες να είναι οι πέτρες οριζόντια κάτι που είναι αφύσικο αλλά και πάνω στις οριζόντιες είναι άλλες.Παρα πολυ ωραιο αλλά απο που τα πήρες τοσο μεγάλα σαλιγγάρια;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα τρως τα πλένεις και μετά τα βάζεις μέσα ![]() ![]() ωραίο βρε Κώστα άντε καλές γέννες τώρα και το μόνο σίγουρο είναι οτι εκεί θα νιώθουν πολύ καλύτερα από ότι το δικό μου ![]() οι πέτρες που είπε και ο φίλος westie μου φαίνονται λίγο επίφοβες και αφύσικες προσπάθησε να τις αλλάξεις λίγο αν μπορείς καλή συνέχισε φίλε και ότι χρειαστείς εδώ είμαστε |
|
||||
|
||||
![]()
άν και τα είπαμε και από κοντά, σου ξαναλέω κι εδώ ότι με τρέλαναν τα πσαράκια μόνο και μόνο από τις φωτό. να σου ζήσουν και να σου γίνουν άλλα τόσα!!! και με το καλό να κολλήσω κι εγώ την μουλτοαρρώστια!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου βίσονα, ωραίο τελικά το ενυδρείο σου, πολύ ωραία τα ψαράκια σου και η άμμος καθώς και το background! Επίσης πολύ καλή επιλογή setup καθώς είναι εντυπωσιακό και οικονομικό στην συντήριση( έχω την εντύπωση ότι εμείς που παλέβουμε με τα φυτεμένα έχουμε τρύπιες τσέπες!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλή επιτυχία στη νέα σου προσπάθεια!
Βλέπω πως οι πέτρες είναι τοποθετημένες λίγο αφύσικα. Τα μούλτι σκάβουν πολύ οπότε μην φοβάσαι το aquascape. Θα το διαμορφώσουν αυτά όπως θέλουν. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παρα πολυ ομορφο ενυδρειο φιλε μου....να το χαιρεσαι...μπραβο και στον πατριωτη μου που σε βοηθησε...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Diy καπάκι vol. 3!!! | Neoklis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 62 | 31-03-09 00:22 |
TANGANYIKA | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 27 | 13-04-08 17:42 |
TANGANYIKA | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 15-10-07 19:54 |
Reef 300 Vol.2 | george_grat | Reef | 15 | 06-11-06 15:46 |
Κατασκευή ενεδρείου + Excel vol.2 | joker | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 26 | 30-09-05 08:01 |