|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια 8ελω να κατεβασω το Ph,Gh,Kh και μου ειπαν μια λυση και 8α η8ελα να μου πειται αν ειναι καλη!
![]() Εχουμε και λεμε επειδη δεν βρηκα τυρφη και δεν προκειται να βρω μου προτειναν να δοκιμασω το απιονισμενο νερο! Και σκεφτωμαι να βαλω απιονισμενο νερο στην αλλαγη που 8α κανω και να βαζω 50-50 απιονισμενο νερο και νερο της βρυσης, και αν βαζω 50-50 να χρεισιμοποιω αντιχλωριο?? Η να βαζω 100% απιονισμενο νερο? |
|
||||
|
||||
![]()
Αν βάζεις 50-50 φυσικά θα χρησιμοποιήσεις αντιχλώριο (καλύτερα να αποχλωριώνεις πρώτα το νερό της βρύσης και μετά να ρίχνεις το αποιονισμένο.
Την αναλογία θα την βρεις ανάλογα και τη σκληρότητα που έχει η ύδρευσή σου και φυσικά το μέχρι που θες να την κατεβάσεις!
|
|||
|
|||
![]()
Που εψαξες και δεν βρηκες τυρφη?
Εχουν τα πετ στην θεσ/νικη |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια τελικα δεν 8α κανω τιποτα απο ολα αυτα γιατι ο Τολης μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να κανω τιποτα ειμαι στα ορια οποτε 8α το αφησω ετσι ευχαριστω πολυ!
Ξες φιλε μου δεν ειμαι απο 8εσσαλονικη και εξαλου η τυρφη δεν 8ελει και ενυδρειακι καλτσα?? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το ξερω φιλε μου οτι εισαι απο κιλκις ,αλλα η θεσ/νικη ειναι 20 λεπτα δρομος
. Καλτσα δεν χρειαζεται αφου μπορεις να την βαλεις αναμεσα σε υαλοβαμβακα ή μεσα σε τούλη απο μπουμπουνιερες. |
|
||||
|
||||
![]()
...και μια και το συζητάμε και καλσόν κάνει με τον κατάλληλο καθαρισμό (νεράκι αντιχλώριο κλπ).
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
GH-KH-PH | tsagod | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 24-11-07 12:51 |
Κατεβασμα ΡΗ , GH , KH | petros | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 20-11-07 13:30 |
KH-GH-PH | gleboukas | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 06-12-06 11:09 |
ph,kh,gh help!!! | aristsats | Malawi | 29 | 24-05-06 23:44 |
Μετρησεις GH,KH,PH :? | griffin_23 | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 04-07-04 23:01 |