|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αγαπητοι φιλοι του Forum, σημερα ολοκληρωσα εναν πανεμορφο πινακα ζωγραφικης που απεικονιζει εναν υπεροχο Δισκο. Ο πινακας φτιαχτηκε με σκοπο να χρησιμοποιηθει σαν εξωφυλλο για το περιοδικο.
Περαν αυτης της χρησης ,εγω προτιθεμαι να δημοπρατησω το εργο και το αντιτιμο να παει εξ ολοκληρου στον συλλογο. Ο πινακας εχει διαστασεις 70Χ50 εκ και ειναι φτιαγμενος με ακρυλικα χρωματα πανω σε κοντρα πλακε θαλασσης. Η αξια του ως διασταση και μονο ανερχεται στα 400-500 ευρω. Το θεμα ισως να ειναι και συλλεκτικο λογω της σπανιοτητας του,κατι που αυξανει και την αξια του πινακα. Ευκολα μπορει ο καθενας να καταλαβει οτι πινακες με θεμα "ενυδρειο" δεν κυκλοφορουν στην ελληνικη αγορα τεχνης και ο συγκεκριμενος αποτελει μοναδικη ευκαιρια ! Η δημοπρασια ξεκινα απο τωρα με αρχικη τιμη 200 ευρω και θα ολοκληρωθει την επομενη Κυριακη 29 Ιουνιου και ωρα 24:00. |
|
||||
|
||||
![]()
Yπέροχο !!!
Μπράβο σου ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Kαλά πλάκα μας κάνεις ε ?
Έφτιαξες αυτο το αριστούργημα σε 1 ημέρα, τι να πω υποκλίνομαι είσαι πραγματικός καλλιτέχνης. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ηταν ο,τι πιο δυσκολο εχω φτιαξει !! Οι λαβυρινθοι των σχεδιων και ισορροπια αναμεσα στο τιρκουαζ και στο μωβ ηταν πραγματικη προκληση.
Οι Φωτογραφιες το αδικουν παρα πολυ γιατι παρθηκαν βιαστικα και με κακο φωτισμο. Τελος να προσθεσω οτι η τιμη ειναι πολυ χαμηλη και περιμενω να χτυπηθει απο τους μερακληδες του GAB. |
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολύ όμορφο!!!!!! Ειλικρινά πολύ καλό!!!
![]() ![]() Αν δεν ήμουν φοιτητής, θα τον έπαιρνα σίγουρα.... Πραγματικά πολύ όμορφος πίνακας... |
|
||||
|
||||
![]()
ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
συγχαριτηρια μαν. είναι άψογο, πανέμορφο... ελπίζω να δούμε και άλλους πίνακες...
|
|
|||
|
|||
![]()
Αρσενικος η θυληκος ειναι?
![]() Πραγματικα τα συγχαρητηρια μου ! Πανεμορφος! |
|
||||
|
||||
![]()
320 euros
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ετσι μπραβο ! Παιδια μην μασατε..και χτυπηστε τον ! Εχουμε φτασει στην τιμη που εχει μια μεταξοτυπια -αντιγραφο πινακα. Για αυθεντικο εργο μιλαμε με εγγυηση φωτεινοτητας στα χρωματα για 140 χρονια !
Και μερικες καλυτερες Φωτο με το φως της ημερας. Απο κοντα βεβαια ειναι ενα εκατομμυριο φορες ωραιοτερος ! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά ε...ευναι τελειος...αν ειχα τα χρηματα θα τον αγοραζα!
(ιδιεταιρα για αποθηκευση χρηματων ειναι τελειος....ποσο μαλλον πανω απο ένα δισκοενυδρειο........) Υ.Γ. καποτε θα μπορεσω κι εγω να ζωγραφισω κατι τετειο....και τοτε......χαχαχα |
|
||||
|
||||
![]()
Εχε χαρη που τωρα στεινω ενυδρειο και τα εξοδα τρεχουν καργα....Η πλακα ειναι οτι θα βαλω δισκακια....Πως θα πηγαινε πανω απτο ενυδρειο μου.....Μπραβο πολυ καλη δουλεια!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Good Wines 9
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
NEΟΣ ΣΕ FORUM ΚΑΙ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ | nik | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 13 | 16-12-07 23:07 |
Γεια σε ολους και σε ολες. ψαχνω ενυδρειο | AQUACOBRA | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 27-04-07 21:29 |
Αναγνώριση φύλου σε blue gourami (200 kb σε φωτό) | asteris | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 06-02-05 15:31 |