|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτα ειναι τα phelsuma madagascariensis gecko,απο μαδαγασκαρη,ειναι απο το 5%των ημεροβιων γκεκο,ελπιζω να σας αρεσουνε,το τερρ μου πηρε 5 μερες να το διακοσμησω πληρως,πιστευω αξιζει ο κοπος,τα ζωακια ειναι 4,3 θυληκα και 1 αρσενικο.
παρα πολυ φιλικα γκεκο και προσαρμοζονται σχετικα ευκολα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() πειτε μου,δεν πιστευω παλι να μου συγκρινει κανεις το περιβαλλον του τσιρκου με αυτο που τους παρεχω
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφα. να τα χαιρεσε. ειναι και καλλιτεχνικες οι φωτο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Στην τεταρτη φωτο αυτος που ειναι απο πανω μοιαζει με comodo dragon.
Πολυ Ωραια. ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλά τι έκατσες και έφτιαξες εκεί? Όλοκληρο δωμάτιο!
Μας εντυπωσίασες ξανά!!! ![]() ![]() Υ.Γ αν αντιληφθείς οτι ο σκιγγος, άρχισε να ζηλεύει και νιώθει παραμελημένος ξέρεις που υπάρχει μια ζεστή αγκαλιά για την όμορφη ροζ σαυρίτσα,ε? χεχεχε |
|
||||
|
||||
![]()
κουκλια τα γκεκακια...να τα χαιρεσαι.....
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυυυυυ
|
||||
|
||||
![]()
φίλε μου είναι απίστευτα ... και τα ζώα ... και ο χόρος ...
BRAVO ... |
|
||||
|
||||
![]()
ναι αυτος ειναι ο αρσενικος γυρω στα 27 εκατοστα φτανουν τα 30 με 35 τελικο μεγεθος,ειδες τι μπουνταλας ειναι?3 θυληκιες του πηρα και αμεσως...............
παντως ημουν διακρητικη στις φωτο,απο αποσταση. Αλεξαντρα μου δεν ειναι πολυ μεγαλο το κλουβι τουε εχει υψος 1,20,αφου εβαλα 4 μεσα που γινονται μεγαλα επρεπε να το κανω ψηλο. για τον σκιγγο ξερω χεχε
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
2 απο τα καινουρια μου ζωα | NIKOL | Άλλα ζώα | 33 | 20-05-08 16:39 |
Καινουρια φυτα | tsagod | Αναγνωρίσεις φυτών | 10 | 31-10-07 13:32 |
κοιτάξτε την καινουρια μου χελωνιτσα ! | deMetrIs | Άλλα ζώα | 8 | 16-09-06 23:44 |
Hρθαν τα καινουρια μου ψαρακια | deMetrIs | Bettas | 2 | 13-03-06 19:16 |
Καινουρια Αρχη | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 56 | 09-10-05 19:06 |