|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας σκεφτηκα να σας συστησω τα ψαρια μου,θεωρησα βεβαια λιγο ακυρο να δημοσιευσω και φωτογραφιες απο τα αλλα μου ζωα
![]() λοιπον ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() για πειτε μου,παντως εγω προσωπικα λατρευω οτι ψαρι ειναι θηρευτης
|
||||
|
||||
![]()
Εντυπωσιακά (μπορεί προσωπικά να μην μου αρέσουν αλλά δεν έχει σημασία)
Σε τι λίτρα βρίσκοντα αυτά τα ζωντανά?
|
||||
|
||||
![]()
καλως τη.ωραια τα θηριακια σου.θελουμε να δουμε και τα αλλα..!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αφου μπορω τοτε ωραιοτατα θα ανεβασω
|
||||
|
||||
![]()
κανε μια πιο ολοκληρωμενη παρουσιαση των ενυδρειων σου..
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
συγνωμη παιδια ειμαι απαραδεκτη το παρατησα αυτο το θεμα τωρα ειδα τα ποστσ σας,λοιπον θα σας πω.
τα κλαριας μου τα εχω σε ενα ενυδρειο 200 λιτρων,μηπως ειναι πολυ?εγω νομιζω ειναι μια χαρα,ακομα δεν ειναι τεραστια αλλα εχουνε ενα μεγεθος χ,ψ,φυσικα τα στεγαζω μονα τους για να μην εχουμε επιπλοκες με αλλα ψαρια. τα πιρανχας ειναι 3 οπως θα ειδατε. τα 2 που ειναι και τσαμπουκαδες τα εχω και αυτα σε ενυδρειο 200 λιτρων,δεν ειναι πολυ μεγαλα ακομα. το αλλο το κακομοιρο το εχω μονο του,δεν ξερω γιατι αλλα δεχοταν επιθεσεις απο τα αλλα 2. αυτο μονο ειναι προς το παρον σε ενα ενυδριακι 80 λιτρων περιπου. για οπιοδηποτε λαθος μου θα σας παρακαλουσα να μου πειτε αν χρειαστει να κανω αλλαγες στο περιβαλλον τους
|
|||
|
|||
![]()
τα 2 ειναι pacu κ οχι πιρανχα. λογικα αυτα θα ειχαν προβλημα αλλα τεσπα....
τα 200 λιτρα κ γιαυτα οπως κ για τα clarias θα ειναι πολυ λιγα σε λιγο καιρο... το πιρανχακι ειναι κοπαδοψαρο..... χωρις παρεξηγηση... δεν νομιζεις οτι διαφερουν αρκετα για να ειναι πιρανχας κ τα 3?? ![]() ![]() ![]() προσεξε το κεφαλι κ τα δοντια κ θαα καταλαβεις...... τα pacu ειναι εμπορικα ψαρια γιατι μοιαζουν πολυ στα πιρανχας. κατα ταλλα δεν καταλαβαινω γιατι να πουλουνται αυτα τα ψαρια που δεν χωρουν σε ενυδρειο μικροτερο των 1000 λιτρων...... ------------------------- κ βεβαια μου αρεσουν πολυ τα ψαρια σου κ ετυχε να εχω κ εγω απαυτα.... βεβαια ευτυχως εδω στην επαρχια εχουμε πολλα ποταμια.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη antonis t83 : 18-05-08 στις 22:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Όταν λες?
|
||||
|
||||
![]()
καταρχας σε ευχαριστω πολυ,να σου πω δεν εχω και τρελη ιδεα ωστε να τα ξεχωρισω,ξερω ακουγεται παραλογο αλλα.........
ωστε ειναι πακου ε???πρεπει τοτε να κανω μια κουβεντουλα,δεν ανεχομαι να πιανομαι κοροιδο,ομολογω ειναι η πρωτη φορα,βεβαια θα τα κρατησω ειναι αξιαγαπητα,ξερεις που μπορω να βρω πιρανχας?water in? οι τιμες που κυμαινονται??? για τα λιτρα ναι το ξερω πως σε λιγο καιρο θαναι λιγα ειδικα για τα κλαριας,το εχω ηδη υποψην αυτο σευχαριστω πολυ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
http://www.theaquariumwiki.com/Clarias_batrachus http://www.scotcat.com/factsheets/clarias_batrachus.htm Ετοιμασου για 400+ συντομα. Γιατι οσο ζουν σε μικρο ενυδρειο δεν αναπτυσονται κανονικα με επιπτωσεις και στην υγεια τους εκτος απο το μεγεθος τους. Και κλεισμενο καλα το καπακι να μη τα βρεις στο διπλανο ενυδρειο ![]() Βατραχοψαρο θα ηταν πιο κοντα να λεγοταν παρα γατοψαρο ![]() Τα Pacu ασε ![]() 1 μετρο ψαρι που να το βαλεις? http://www.aquarticles.com/articles/...hall_Pacu.html Εμπλεξες. Φιλικα Δελτα .
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 19-05-08 στις 01:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Όταν λες οτι έχετε πολλά ποτάμια σε ρώτησα και ποιο πάνω! Έχετε pacu στα ποτάμια της επαρχίας ή πιράνια?
|
|||
|
|||
![]()
<<βεβαια ευτυχως εδω στην επαρχια εχουμε πολλα ποταμια...>>
επειδη βλεπω οτι πολλοι πολυ κολλησατε σε αυτη τη φραση, εχω να πω, χωρις να θελω να δικαιολογηθω, οτι τα pacu που ειχα κ μου τα ειχαν πουλησει για πιρανχας, τα ειχα σε 1 ενυδρειο 200 λιτρων . καποια στιγμη κ αφου ειχαν γινει περιπου 35 cm κ δεν χωρουσαν στο ενυδρειο (κ βεβαια δεν μου ειχαν πει οτι γινονται τοσο μεγαλα γιατι αλλιως δεν θα τα επερνα) κ ενω εψαχνα 1 μεγαλο ενυδρειο για να τα ξεφορτωθω κ δεν το βρηκα εφτασα στο σημειο να φτιαξω μια δεξαμενη 3 χιλιαδων λιτρων οπου κ τα εβαλα μαζι με κατι αλλα ποταμισια ψαρια της περιοχης μου. καποια στιγμη βεβαια μετα απο αρκετους μηνες ψοφησαν , αλλα ηξερα οτι ειχα κανει οτι μπορουσα... αν ηταν καποιος αλλος στη θεση μου τι θα εκανε?? κ στα ποταμια που προανεφερα δεν ξερω αν ζουνε αυτα που εριξε ενας γνωστος μου.... αυτο το εχω ξανακουσει... το προβλημα θα πρεπει να το εχετε με αυτους που μας πουλανε αυτα τα ψαρια.... γιατι εχετε σκεφτει ολα αυτα τα pacu που ερχονται στην ελλαδα που καταληγουν????????????????????? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μερικες φωτο απο το ενυδρειο μου. | andreas72 | Φωτογραφίες μελών | 8 | 08-04-08 16:56 |
μερικες φωτο απο το ενυδρειο μου. | chriskousis | Φωτογραφίες μελών | 3 | 27-11-07 11:04 |
φωτο απο τις ομορφιες μου! | GODLIGHT | Φωτογραφίες μελών | 10 | 30-05-07 00:56 |
φωτο απο τα νεα μου ψαρια!!! | Mariel | Bettas | 5 | 12-10-05 03:25 |
Φωτο απο το ενα ενυδρειο μου.... | ReBeLoS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 18-06-04 03:21 |