|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις: 120*50*62 Όγκος: 300 λιτ. Rio Juwel Κατηγορία:Tanganyika biotope Φυτά: - Ψάρια :14 tropheus ikola Διακοσμητικά υλικά: αμμος Ιερισσου, πετρες Pangea Φόντο: μπλε χαρτονι Φωτισμός: 2 T5 Διάρκεια φωτισμού:8 ωρες Φιλτράρισμα:εσωτερικο φιλτρο juwel+ eheim 2028 Θερμοστάτης: 300 w Λίπανση: Παροχή CO2: Παράμετροι: pH:7,8 Γενική σκληρότητα (GH):15 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):14 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):2 Αλλαγές νερού:20 % / εβδομάδα Θερμοκρασία: 26 ¶λλες πληροφορίες: Το ενυδρειο οφειλεται σε ενα μεγαλο ποσοστο στους Χρηστο-Χρηστο ( Xhras-Z-X) οι οποιοι με βοηθησαν παρα πολυ, οι οποιοι με τις γνωσεις τους κ την υπομονη τους στις ερωτησεις μου με βοηθησαν στο να στησω το ενυδρειο μου. Επισης μετα απο πολυ ψαξιμο-διαβασμα αποφασισα λογω της επιθετικοτητας του ψαριου , να τοποθετησω στρογγυλοποιημενες πετρες για αποφυγη τραυματισμων, οπως κ να δημιουργησω παρα πολλες κρυψωνες , που πιστεω οτι τα καταφερα. Τελος ενα μεγαλο ευχαριστω στον Χρηστο ( Z-X) για τις φωτογραφιες. Φωτογραφία: ![]() ![]() ο αρχηγος του ενυδρειου ![]() και ο υπαρχηγος.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
super ενυδρειο,απο σουπερ χομπιστα και σουπερ μεντορες...!!!!!
καλη συνεχεια στο ενυδρειο σου κολλητε....!!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εξαιρετικες πετρες! Ασχημο στησιμο. Προτιμω τα στησιματα που κανουν χρηση του Χρυσου κανονα, 1/3, και των διαγωνιων.
Ελπιζω να θες και εσυ να το κανεις πιο ομορφο!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Εμενα δεν μαρεσουν οι πετρες - πολυ τετραγωνισμενες.
Αλλά σιγουρα αρεσουν στα ψαρια. |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω Klaz, τι εννοεις 1/3 ?
|
||||
|
||||
![]()
Προσωπικά μου αρέσει! Και ήμουν από τους πρώτους τυχερούς που το είδανε. Πολύ όμορφα σχηματίζονται και οι κρυψώνες που απ'ότι φαίνεται τα Ikola σου τις εκτιμούν δεόντως. Σου εύχομαι υγεία στα ψαράκια σου
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλό Δημήτρη,λειτουργικό και όμορφο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Έλα να γινόμαστε πολλοί οι ιδιοκτήτες tropheus!!!!
Πανέμορφα ψάρια! Όμορφο το ενυδρείο σου ! Καλή συνέχεια
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε βάζει στο νόημα : http://tovima.dolnet.gr/print_articl...988&m=H02&aa=1
|
|
||||
|
||||
![]()
Mπράβο ρε Δημήτρη, τίποτα άλλο πέρα από συγχαρητήρια!
Όσο για αυτό που επισημάνθηκε από τα παιδιά, θεωρώ ότι έχουν δίκιο, αλλά είναι κάτι που εύκολα μπορείς να πετύχεις με κάποια αναδιοργάνωση του aquascape, ώστε να δημιουργήσεις σημείο-α εστίασης (focal point). Kαλή συνέχεια, και καλούς απογόνους ... ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εγκυμοσύνη tropheus ikola | a-sakis | Tanganyika | 4 | 07-05-07 06:43 |
tropheus | sifo | Tanganyika | 16 | 10-03-06 21:31 |
TROPHEUS | tropheus | Tanganyika | 8 | 05-08-04 19:55 |