|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα και παλι. Αφηνοντας στην ακρη (προς το παρον) καθε σκεψη για δισκους που ηταν και η αρχικη μου επιλογη , αποφασισα μετα απο σκεψη , μπολικο διαβασμα και φυσικα γνωμες απο εμπειρους του forum να ξεκινησω το καινουργειο μου ριο 180 με ενα ζευγαρακι σκαλαρια , ενα η δυο ζευγαρια mikrogeophagus ramirezi και ισως ενα μικρο κοπαδακι corydoras. τι λετε για το συνδιασμο των ψαριων; τα λιτρα ειναι αρκετα; επισης μπορω να αφησω το εσωτερικο φιλτρο της JUWEL και να προσθεσω και ενα εξωτερικο η δεν ειναι αναγκαιο; εχω αρκετες ερωτησεις ακομα αλλα σιγα σιγα...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
οι διαστασεις φιλε ειναι 1,01χ41χ50 ειμαι οριακα;
|
|
||||
|
||||
![]()
"Είναι εύκολο να συμβιώσουν με άλλα ειρηνικά ψάρια σε ένα ενυδρείο που πρέπει να έχει ύψος τουλάχιστον 50 cm, "
πηγη.... http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/scalar.htm απο υψος καλα εισαι....κατα τη γνωμη μου για τα ψαρια που ειπες εισαι οκ αλλα μην βαλεις αλλα....
|
|||
|
|||
![]()
Eπιτελους!!! μπορω να ξεκινησω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα εβαζα και 4-5 κορυντορας...ειναι ψαρια της κατω ζωνης οπου θα κυκλοφορουν και τα ramirezi αλλα οχι τα σκαλαρια....
δεν εχω χρησιμοποιησει ακομη εξωτερικο φιλτρο (θα το κανω συντομα) αλλα γενικα βλεπω πως εδω τα προτιμανε.....(πιο εμπειροι ας μιλησουν) ξυλα και φυτα ειναι πολυ καλα...για πετρες αν σου αρεσουν και τελικα βαλεις να προσεξεις να μην ειναι ασβεστολιθικες (το γνωστο τεστ με το ακουαφορτε) γιατι ολα αυτα τα ψαρια θελουν μαλακο και ελαφρα οξινο νερακι....και το καφε χαλικιμου αρεσει...κατα προτιμηση βαλε 1-3 χιλιοστα ωστε να ειναι καλα και για ζωντανα φυτα που καλο θα ηταν να σκεφτεις να βαλεις...
|
|||
|
|||
![]()
Εγω στο ιδιο ενυδρειο εχω χρυσοψαρα 1 1/2 χρονο περιπου τωρα ,τα οποια επιβαρυνουν πολυ το νερο,και το φιλτρακι τα καταφερνει μια χαρα!!βαζοντας μακαρονι αντι για τα δυο κατω μπλε σφουγγαρακια πιστευω ειναι μια χαρα!!!Αν δεν υπαρχει βεβαια οικονομικο προβλημα ενα εκομα εξωτερικο φιλτρο μονο καλο μπορει να κανει!!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καλησπερα απο τον αρχαριο... | κωστακης | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 28-02-08 20:28 |
ενυδρειο απο carrefour | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 02-10-07 23:32 |
συμβουλες σε αρχαριο-α | Giwrgos23 | Bettas | 2 | 03-04-06 15:52 |
ΔΙΛΛΗΜΑ ΜΕ KOI ΓΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΡΧΑΡΙΟ-PLEASE HELP | Μάνος Καλονόμος | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 02-06-05 18:46 |
Μολυνση απο ενυδρειο !!!! | γαυρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 12-05-03 18:40 |