|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Λοιπός εξοπλισμός Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για θαλασσινο reef, είναι απαράιτητο να έχουμε αντίστρωφη όσμωση?
|
|
|||
|
|||
![]()
με την Α/Ο γλυτωνεις το αντιχλωριο οποτε προσθετεις νερο απευθειας στο ενυδρειο οταν εξατμιζεται και δεν χρειαζεται να εχεις σε δοχειο νερο με αντιχλωριο και αντλια να το διαλυει.
Επισης νομιζω καθαριζει το νερο απο βαρεια μεταλλα και υπολείμματα των σωληνων. Εγω παντως βρηκα την υγεια μου με την Α/Ο. ! Οποτε μαλλον δεν ειναι απαραιτητο,αλλα πολυ σημαντικο.!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε fish only μπορει να τη γλυτωσεις.
|
||||
|
||||
![]()
Αν μαζέυεις από την αντίστροφη όσμωση νερό σε ένα δοχείο και από εκεί το μεταφέρεις στο ενυδρείο, αλειώνεται η ποιόητα του νερού?
Επίσης το νερό που παραμένει στο δοχείο από την Α/Ο πρέπει να έχει την ίδια αλατότητα με αυτή που έχει το ενυδρείο ή η αλάτοτητα παίζει ρόλο μόνο όταν μεταφέρεις το νερό στο ενυδρείο? |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν συμπληρώνεις νερό στο ενυδρείο σου λόγω εξάτμισης δεν προσθέτεις αλάτι. Είτε αυτό είναι από Α/Ο είτε απλά από βρύση με αντιχλώριο.
Στις αλλαγές νερού φυσικά φτιάχνεις την ίδια αλατότητα που έχει το ενυδρείο σου. Στο δοχείο που διατηρείς νερό για μελλοντική χρήση στο ενυδρείο καλό είναι να έχεις προνοήσει να 'έχεις μία σχετική κυκλοφορία με κάποιο κυκλοφοριτή ή με αεραντλία. |
|
|||
|
|||
![]()
Πανω σε αυτο εχω μια απορια:
Το ενυδρειο απο την εξατμιση και την αναταραχη του νερου στην επιφανεια εχει στις πανω κοντρες και στο καπακι αλατι.Πολυ αλατι!! αυτο κατα καιρους πεφτει μεσα ξανα οταν συσωρευεται αρκετο.Πρεπει να το μαζευουμε και να το πεταμε ή να το αφηνουμε να πεφτει? Αυτο δεν επιρεαζει την αλατοτητα? |
|
||||
|
||||
![]()
Πρεπει να το μαζευουμε γιατι αν πεσει αδιαλυτο πανω σε κοραλι θα του κανει ζημια
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|