|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λεω να φτιαξω μια λιμνούλα σε ενα ξύλινο βαρέλι κρασιού που το έχω κόψει στη μέση!! Θα βάλω νούφαρα κ χρυσόψαρα!! Τι λέτε? Το έχει κάνει κανείς?
|
||||
|
||||
![]()
Βεβαίως αλλά όχι με βαρέλι, το οποίο θα γίνει καταπληκτική λιμνούλα!!! Τολμώ να πω ασύγκριτης ομορφιάς!!!
Κάνε μια αναζήτηση για γλαστρολίμνη -ες και θα δεις τι κάναμε και τι είπαμε! ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ!!! Το ερώτημά μου είναι υπάρχει πρόβλημα με το ξύλινο βαρέλι..αν για κάποιο λόγο δεν κάνει για τα ψαράκια!!!
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί να μην κάνει δηλαδή???
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρω γω...ρωτάω!!! Γιατι π.χ στο ενυδρείο δε βάζουμε ότι ξύλο να ναι μέσα!! Μήπως για κάποιο λόγο βλάψει τα ψαράκια!
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομιζω πως θα εχουν προβλημα τα ψαρια αλλα σε ενα κομμενο δρυινο βαρελι που ειχα και γεμιζε με βροχινο νερο ειδα πως το ξυλο αρχιζε να σαπιζει μετα απο λιγο διαστημα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
Η λιμνούλα μου | eon123 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 19-04-08 14:40 |
Φτιάχνω την λιμνούλα μου! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 105 | 11-06-07 13:13 |
Γεια σε ολους και σε ολες. ψαχνω ενυδρειο | AQUACOBRA | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 27-04-07 21:29 |
Λιμνούλα κήπου με KOI | Αθηνά | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 23 | 12-10-05 12:32 |