|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα
Σε νέο ενυδρείο 100λτ περίπου καθαρά, έχω 2 σκαλάρια, 3 ξιφοφόρους, έναν peckoltia και θα βάλω και 6 cory panda. Δώστε μου καμμία γνώμη για 2-3 ψάρια ακόμη που να είναι συμβατά με τα παραπάνω (εκτός εάν είναι ήδη πολλά - αν και δεν νομίζω). Guppy μπορώ να βάλω ή θα έχουν πρόβλημα με τα σκαλάρια όταν αυτά μεγαλώσουν; Να ενημερώσω ότι έχω και 5 serpae τα οποία μου τα χάρισαν, αλλά τα απομόνωσα επειδή κυνηγούσαν τα υπόλοιπα. Όποιος ενδιαφέρεται τα χαρίζω. Ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
![]()
100 lit με σκαλαρια απλα δεν υφισταται.Ειναι πολυ λιγα και ηδη να ξερεις οτι τα σκαλαρια δεν πανε με ξιφοφορους.
Τα σκαλαρια θελουν μαλακουτσικο και οξινο νερακι ενω οι ξιφοφοροι θελουν σκληρο νερο.Επισης τα σκαλαρια θελουν ψηλα ενυδρεια (>50cm) λογω της κατασκευης τους. http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/scalar.htm |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος με 120 λτ κοινωνικό ζητά γνώμες | bessy | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 17-12-07 11:12 |
Μερικές γνώμες για ψάρια | Faerel Nedielei | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 24-05-07 14:17 |
Γνώμες για φωτισμό Τ5 | Αλεξης | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 29-03-06 00:38 |
Polypterus senegalus σε κοινωνικό? | Strahos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 16-11-05 09:53 |
Μονομάχος σε κοινωνικό ενυδρείο | pchrisovergis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 08-10-05 05:33 |