|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα.την περασμενη βδομαδα σας ειχα πει οτι ειχα 40 ψαρια μεσα στο εινυδρειο,εβγαλα μερικα.μπορειτε να μου πειτε ποσα μπορω να εχω μεσα???????????????
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα.την περασμενη εβδομαδα σασ ειχα πει οτι μεσα στο ενυδρειο μου 40 ψαρια.εβγαλα μερικα.ποσα μπορω να εχω μεσα????????????ευχαριστω πολυ
![]() ------------------------- ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kwnstantina : 19-02-08 στις 22:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
να σου πουμε αλλα πρωτα να μας πεις τι εβγαλες και τι κρατησες.
|
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω που απαντησες,εβγαλα τα γκουραμι που ηταν 5 τουσ κογκολεζους που ηταν 3,και κατι γκπι μικρα 10.
![]() ------------------------- εχω 3 αγγελοψαρα, 2 μονομαχους, και χρυσοψαρα και τα αλλα ειναι μικρα φουσκοτα σαν τα χρυσοψαρα δεν ξερω πωσ λεγονται ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kwnstantina : 19-02-08 στις 23:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
για 120 λιτρα νερο που αν δεν κανω λαθος ειναι μικτα δλδ τα καθαρα ειναι ποιο λιγα(αναλογα χαλικι-ξυλα-διακοσμητικα) εχεις παλι πολλα ψαρια.
------------------------- ------------------------- εχω 3 αγγελοψαρα, 2 μονομαχους, και χρυσοψαρα και τα αλλα ειναι μικρα φουσκοτα σαν τα χρυσοψαρα δεν ξερω πωσ λεγονται ![]() αυτα βγαλτα.ειναι τα λιτρα λιγα και τελειως ασυμβατα μεταξυ τους. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΑΝΤΩΝΗΣ1980 : 19-02-08 στις 23:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ------------------------- στο μαγαζι που παω μου λεει οτι ειναι καλα ολα αυτα που εχω μασα και δεν μου αρεσει που μου λανα ψεματα,γιατι στανταρ φαινετε οτι δεν ξερω και λενε παρε και αλλα γιατι ειναι λιγα και το ενυδρειο θα φαινετε αδειο ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kwnstantina : 19-02-08 στις 23:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαρια? | tak660x | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 22-09-07 01:57 |
Ψαρια | rockxk | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 05-02-07 15:40 |
ΨΑΡΙΑ-ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ!!! | GCP Nio GR | Αρχάριοι γλυκού νερού | 74 | 14-01-07 15:53 |