|
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπητοί φίλοι καλημέρα
θα προτιμούσα το πρωτο post μου να ήταν λίγο ευχάριστο για μένα Σήμερα το πρωί το ενυδρείο μου ενα AQUATLANTIS 355L ενω ηταν στην διάρκεια του στρωσίματος 10 ημέρες ξαφνικά έκανε ενα μπαμ και πισω αριστερά ανοιξε το γυαλί και έγινε <<χαμός>> απο νερό και ευτυχώς ηταν πρωί και το πήραμε είδηση για να μην πλημυρίσει το σπίτι. Θα ήθελα εαν καποιος φίλος έχει μια αντιστοιχη εμπειρία να με ενημερώσει τι να κάνω.Πχ έαν μου πούν να μου το αλλάξουν μέ ένα ίδιο πως να έχω εμπιστοσύνη? |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα!
Το "σκάσιμο" έγινε μήπως από χτύπημα κάποιου διακοσμητικού π.χ. πέτρας που είχες μέσα?
|
||||
|
||||
![]()
Οχι δυστυχώς στην συγκεκριμενη στιγμη που εγινε το κρακ υπηρχαν 3 πετρες στο κεντρο του ενυδρειου σε μεγαλη απόσταση απο την πισω αριστερά ακρη που έγινε η ζημιά και δεν υπήρχαν τιποτα άλλα διακοσμητικά
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε αυτο που εζησες ηταν φοβερο.και μονο η σκεψη με ανατριχιαζει.μηπως κατα τη μεταφορα ειχε χτυπησει καπου στη γωνια και με την πιεση του νερου ανοιξε η ρωγμη?για κοιταξε το στη γωνια μηπως αρχιζει η ρωγμη απο την ακρη του γυαλιου.οταν λες αριστερη γωνια στη μεση στην πανω ή στην κατω μερια της γωνιας εγινε?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το θέμα είναι τι με συμβουλεύετε να πράξω να μου το επισκευάσουν?Δεν έχει ευθύνη ο κατασκευαστής για την ζημία που έγινε μέσα στο σπίτι?εάν είχα μέσα ψάρια? εαν δεν ήταν πρωί Κυριακής και λείπαμε απο το σπίτι? |
|
||||
|
||||
![]()
Για να σου το αλάξουν κάτι γίνετε τώρα για την ζημιά μέσα στο σπίτι χλωμό το βλέπω!!! ΙΜΟ πάντα.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
λεει ομως οτι υπαρχει και ραγισμα.......
παντω πισω κατευθειαν μη το βαλεις χερι καθολου.....
|
||||
|
||||
![]()
Γεμισε το κοντρες πανω κατω(οριζοντιες κ καθετες) και πιστεψε με μετα και να θες δεν προκειτε να ανοιξει!!!Μου φενεται καπως κουλο σε ενυδρειο ετοιμο 350 λιτρα να μην υπαρχουν κοντρες.Οσο καλη και να ναι η κολληση και οι ραφες του ,οι κοντρες θα πρεπε να υπαρχουν.Σε κανουν να νιωθεις μια ασφαλεια!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πράγματι εμάς μας κάνουν να νιώθουμε μια ασφάλεια. Αλλά τις εταιρίες μια μικρή ανασφάλεια ( λόγο κόστους ) παντός έχω δει και δεν το πίστευα ενυδρείο 330lt χωρίς κόντρες από μέσα, το δέσιμο το είχε από έξω!!!! που ουσιαστικά ήταν η διακόσμηση του. Κουλό όμως το είδα σε μια έκθεση στη Ιταλία . |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
γιατι εγώ το πήρα απο petshop αλλα θέλω να ειμαι προετοιμασμένος |
|
|||
|
|||
![]()
στατιστικα παντως πλεον δεν κινδυνευεις να σου ξανασυμβει ποτε σου
(αν υποθεσουμε οτι στατιστικα μια τετοια στραβη θα σου συμβει μονο μια φορα, εσυ ξεμπλεξες ![]() τα juwel δεν εχουν κοντρες (μεχρι 400λιτρα) και ομως η πλαστικη γεφυρα αντεχει μια χαρα το βαρος, οποτε πρεπει να αρχισουμε να σκεφτομαστε οτι ισως να ειμαστε και λιγο υπερβολικοι μερικες φορες σε καποια θεματα (καλα κανουμε γιατι αν γινει το κακο στο δικο μας σπιτι θα αδειασει το νερο απλα καλο ειναι να εχουμε και επιγνωση) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση ενυδρείου | roti | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 14 | 14-02-07 16:26 |
Παρατήρηση ενυδρείου | spetzouras | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 15-12-06 12:51 |
βάση ενυδρείου | CASPER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 28-02-06 13:01 |