|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα.
Εδώ και 3 μέρες παρατήρησα μια θολούρα στο ενυδρείο μου. Τις δύο προηγούμενες άλλαξα νερό και σήμερα πήγα και αγόρασα μια σκούπα βυθού την Tetra tec gc40 προς 18 ευρώ (άουτς!) για να καθαρίσω αυτό που ξέρετε... Το θέμα είναι πως δεν έχω καταφέρει να βρω πως δουλεύει! Στο petshop μου είπανε πως τη βάζεις στο νερό και τη κουνάς. ![]() ![]() Έχει μέσα μια βαλβίδα μάλλον υποτίθεται για να κλείνει τη ροή του νερού... αλλά όταν έρχεται στην επιφάνεια το νερό φεύγει. Μήπως γνωρίζει κανείς πως λειτουργεί αυτό το πράγμα; Οι οδηγίες είναι όλο κι όλο δύο σειρές, "τη βάζει στο νερό και τη κουνάς" όμως δεν εξηγεί καν τι είναι αυτή η βαλβίδα στο πάνω πάνω μέρος και που και πότε πρέπει να την έχεις κλειστεί. |
|
||||
|
||||
![]()
Ανοίγεις την βαλβίδα και κουνάς πάνω-κάτω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Το έκανα όμως καθώς την ανεβοκατεβάζω το νερό μπαίνει και βγαίνει από την ίδια εσοχή ή για να είμαι συγκεκριμένος ελάχιστο νερό περνάει από το σωλήνα προς τον κουβά και φυσικά μόνο ροή για να ρουφήξει το... (ξέρετε!) δεν υπάρχει!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πρέπει να το κάνεις πιο δυνατά το πάνω-κάτω.
Να έχεις πρώτα τη σκούπα κοντά στην επιφάνεια και μόλις αρχίσει το σιφονάρισμα κατεβαίνεις χαμηλότερα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια παρομοια σκουπα ειχα αγορασει και εγω παλιοτερα.
Ήθελε τοσο αποτομες κινησεις για να ξεκινησει που ανακατευε τα παντα και τρομαζα και τα ψαρια. Ετσι παντα την ξεκιναγα με αναροφηση... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περί άμμου.... | Tkagem | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 23-09-06 09:21 |
Περί δημοσκοπήσεως... | accnt | Greek Aquarist's Boards | 3 | 07-08-05 17:38 |
Περί τεστ | qstavrosq | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 28-06-05 08:33 |
Περί λιπασμάτων.... | Βίκυ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 14-02-05 00:18 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |