|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλοι καλησπέρα.
Θέλω να μου προτείνετε τι να κάνω στο εξής θέμα: Ετοιμάζω ένα βιοτοπικό μαλάουι σε ενυδρείο του καρφούρ των 120 λίτρων σαν αυτό που έχει κάνει ο GEORGETAX εδώ:http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=14895 και σκέφτομαι να βγάλω ή όχι το εσωτερικό φίλτρο που έχει στο πλαινό τζάμι.Εννοείται ότι έχω εξωτερικό φίλτρο 620λίτ/ώρα για το ενυδρείο. Και αυτό που σκέφτομαι είναι αν είναι προτιμότερο να κρατήσω το φίλτρο για καλύτερη φίλτρανση ή αν αφαιρώντας το το κέρδος μου σε χώρο θα είναι περισσότερο και το εξωτερικό φίλτρο θα κάνει την δουλειά μου?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλησπερα φιλε μου!!!! πιστευω οτι με το εξωτερικο φιλτρο που εχεις εισαι μια χαρα!!!! κι επιδη τα λιτρα σου ειναι λιγα πιο καλα θα ηταν να το βγαλεις και να κερδισεις χωρο για τα ψαρακια σου.... ![]() ![]() αντε καλο στησιμο και με το καλο να το θαυμασουμε.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ αυτό πιστεύω βρε Θανάση αλλά λέω μήπως να έχω καλύτερο φιλτράρισμα.Αυτές οι αφρικάνες πολύ βρωμι@ρε$...
|
||||
|
||||
![]()
Με τα δυο φιλτρα σε λειτουργια εχεις το πλεονεκτημα οτι σε περιπτωση βλαβης του ενος φιλτρου μπορει να σε καλυψει το αλλο
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πτώση Πεχά.. τι να κάνω να το ανεβάσω? | Noni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 16-06-07 12:05 |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
Ποσο συχνα να αλλαζω το νερο? | bluefish | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 01-09-06 14:50 |
Τι λέτε να το κάνω το λάθος? Ωπα !! το έκανα | niouch | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 21 | 17-07-05 22:15 |
Να βάλω και άλλα ψάρια ή είναι καλύτερα να βγάλω? | Apostolos Demetriou | Ζωοτόκα | 4 | 10-03-05 10:05 |