|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Πληροφορίες Διαστάσεις:1,60Χ53Χ60 Όγκος:500 λιτρα Κατηγορία:Φυτεμενο δισκοι Φυτά:Java moss,echinodorus bleheri,riccia fluitans,cabomba,microsorium pteropus,valisneria Ψάρια / ¶λλα είδη:2 discus pigeon blood,22 ροδοστομοι ,3 false SAE Διακοσμητικά υλικά:2 μεγαλες ριζες+2 μικρες ριζες.χαλικι χαλαζιακο 1-2mm (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:Mαυρο χαρτονι ματ Φωτισμός:6Χ80Watt Τ5 (2 Gieseman midday,2 gieseman aquaflora,1 aqualight 10.000,1 osram 6500kelvin) προς το παρον αναβουν μονο 4 Διάρκεια φωτισμού:10 ωρες Φιλτράρισμα:Εσωτερικος θαλαμος υπερχειλησης με 2 durso Φ40,sumb 140 litr (σφουγγαρια-μακαρονι-siporax-substrat pro)1 eheim 1260, 1 eheim compact 3000,1 eheim compact 300 (για την UV) ,1 eheim compact 600(για το CO2) Θερμοστάτης:300W jagger Λίπανση:K2SO4/KNO3 σε σκονη-Seachem trace-seachem flourish-fleet enema-seachem iron Παροχή CO2:Mπουκαλα 5 λιτρων με μανομετρα papillion,ηλεκτροβανα,ph controller aqualight,διαχυτηρας aqua-medic 1000. Παράμετροι: pH:6,65 Γενική σκληρότητα (GH):7 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):5 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):5-10 Φωσφορικα:0,5 Αλλαγές νερού:1 φορα την εβδομαδα 200 λιτρα ή 2 φορες απο 100λιτρα (χρησημοποιω μονο αντ.οσμωση για αλλαγη) Θερμοκρασία:28,2 ¶λλες πληροφορίες:Controller θερμοκρασιας eliwell 915 IC ,R/O 480 litr/day 3 σταδια+2 προφιλτρα ΑΤΛΑΣ ρολογιου ,προετοιμασια νερου σε δεξαμενη 250 λιτρων,Jbl UV 11W (24/24ωρο) Φωτογραφία: ![]() ![]() ![]() ![]() Στα κοντινα μου σχεδια βρισκεται η αγορα νεων συγκατοικων! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απλά τέλειο!!! Μπράβο σου
|
||||
|
||||
![]()
Φανταστικό!!!!!
Πολύ όμορφο και επειδή ξέρω πως είναι να έχει κανείς μόνο 1 δίσκο, βάλε το συντομότερο παρέα. Ολα τα άλλα είναι syper. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μαγεια!!!
Καλη συνεχεια!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Τα συγχαρητήρια μου
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μαζεύω και εγω χρήματα για ένα τέτοιο.....
![]() ![]() Πολύ καλό...! |
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερό το ενυδρείο σου
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν και δεν έχω κατέχω από φυτεμένα μου άρεσε πολύ!
Ειδικά οι δίσκοι σου είναι super!
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Mπραβο βρε Νικ, Φτου φτου..
![]() ![]() Βουρ για το διαγωνισμό είσαι..... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο αποτέλεσμα και πιστεύω όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται όλο και καλύτερο!!!
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά υπέροχο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναποδο κολυμπι μετα απο φαγητο | PanosII | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 07-07-07 07:22 |
καινουριο στησιμο μετα απο καιρο | naupaktos84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 23-05-07 23:19 |
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ | ANTONIS STAVRINOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 26-03-04 23:26 |
ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ ΜΕΤΑ 7 ΜΗΝΕΣ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 20-12-02 14:04 |