|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω μια αντλια και ενα μεγαλο βαρελι για να προετοιμαζω το νερο για τις αλλαγες του νερου...
Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης: Η αντλια ενω ειναι η μικροτερη που βρηκα, πεταει με μεγαλη πιεση το νερο στο ενυδρειο με αποτελεσμα να στρεσαρωνται τα ψαρια και να γεμιζουν οι τοιχοι με πιτσιλιες... Εχει αντιμετωσει κανεις παρομοιο προβλημα, και πως το ελυσε...; Καθε ιδεα δεκτη..... ευχαριστω |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ενα πλαστικό δοχείο ή κανάτα ή καπάκι, να ρίχνεις τον νερο με την πίεση εκεί και μετά να πέφτει λόγο υπερχείλισης στο ενυδρείο...
διαφορετικά για δές μήπως μπορείς να του προσαρμόσεις στο τελικό άκρο του λάστιχου της αντλίας ενα εξάρτημα απο ποτιστήρι που κάνει καλή διασπορά στο νερό... εγω βγάζω το νερό που πρόκειται να αλλάξω....ρίχνω αντιχλώριο στο ενυδρείο για τα λίτρα που κάνω αλλαγή...γεμίζω με το νερό της βρύσης που φροντίζω να είναι στην ίδια θερμοκρασία...και σε καμία ώρα..ρίχνω τα βακτήρια... Είναι λάθος έτσι? |
|
||||
|
||||
![]()
Τι αντλία έχεις πάρει....??
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλησπερα!!! δεν το εχω αντιμετοπησει αλλα... πιστευω οτι αν βαλεις μια σωλινα μεγαλητερης διαμετρου θα μειωθει η πιεση.... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
η αντλια ειναι απο το practiker 350w (7000 l/h) ηταν η μικροτερη...
το λαστιχο που δεχεται η αντλια ειναι διαμετρου μιας ιντσας (σχετικα μεγαλη). Αυτο που σκεφτομουν ειναι να προσαρμοσω μια μικρη βρυση στην εξοδο του λαστιχου και να την ανοιγω οσο χρειαζεται... δεν ξερω ομως αν θα ζοριζεται η αντλια... |
|
||||
|
||||
![]()
Φαντάζομαι πως έτσι θα ζορίζεται αλλά δεν είμαι και σίγουρος....
Μα καλά και εσύ 7000 λ/ω...??? ![]() Γιατί δεν πήρες μία Eheim 1002 να κάνεις την δουλειά σου...?? Με 25 ευρώ ξεμπέρδεψες... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι ψάρια έχεις ;
Υπάρχει λόγος να προετοιμάζεις το νερό σε βαρέλι ; |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς στην έξοδο της αντλίας να προσαρμόσεις ένα μειωτή πίεσης ή να χρησιμοποιήσεις ρυθμιστικό βανάκι(στραγγαλίσματος το λέμε εμείς) και να ρυθμίζεις μόνος σου την πίεση εξόδου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αλλαγες νερου | dinos99 | Ζωοτόκα | 7 | 31-10-07 15:51 |
Ph και αλλαγες νερου | Tricky | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 10-12-05 20:50 |
Ευκολοβολευτες αλλαγες νερου | Vasilis | Λοιπός εξοπλισμός | 7 | 04-02-05 10:07 |
ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ ΣΟΣ | giannak | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 14 | 28-07-04 20:01 |
ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 21-05-03 15:35 |