|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις ![]() Όγκος:περίπου 635 l Κατηγορία: discus Φυτά: 2 ριζες Vallisneria Gigadea,Κερατοφυλλο Ψάρια / ¶λλα είδη: 8 discus διαφοροι ![]() Διακοσμητικά υλικά:ρίζες (αμμος, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:Μπλε χαρτόνι Φωτισμός:2Χ54 w Διάρκεια φωτισμού: διάρκεια φωτισμού 10ώρες Φιλτράρισμα: sump 250Litra με 30λίτρα Siporax , 20 Λίτρα σε μπλε Σφουγκάρι Θερμοστάτης:2 Χ jager 300 Παράμετροι: pH: 7,2-7,3 Γενική σκληρότητα (GH):8 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):5 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):20 Αλλαγές νερού:200 λίτρα την εβδομάδα προετημασία σε δεξαμενή Θερμοκρασία: 29 ¶λλες πληροφορίες: Το ενυδρείο τρέχει περίπου 1 μήνα Αν και έχω ph controller , μπουκάλα CO2 , όσμωση και όλα τα σχετικά έχω ξεκινήσει με πρεοτημασία νερού με τύρφη ( ![]() Θα μπούν και άλλα ψάρια όπως μία ομάδα corydoras , και 4 σκαλάρια στο μέλλον . Θα ήθελα να ευχαριστήσω ειλικρινά όλα τα παιδιά του συλλόγου που με βοήθησαν σε όλη την διαδικασία , ζαλίζοντας τους πολλές φορές με τις ερωτήσεις μου . Τέλος ένα ειδιαίτερο ευχαριστώ στον φίλο Nidal για την βοήθεια του ( σε αυτόν να δείτε ζάλισμα που έκανα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο!!!Οι ριζες ειναι καταπληκτικες
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Που είναι οι δίσκοι οεο? Χωρίς δίσκους κανένα σχόλιο…
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κρίβονται τα καθάρματα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι ρε συ μην μου φέρεσαι έτσι
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά όμορφο και αφού σου έδωσαν τόσο καλέσ συμβουλές μετά από τόσο "ζάλισμα" τότε 2 φορές μπράβο σε όσους σε βοήθησαν...(χιούμορ κάνω και το λέω λόγω γραπτού λόγου διότι τελευταία είχαμε κάποια κρούσματα)
Και πάλι μπράβο για το ενυδρείο σου...Και ειδικά όταν αναπτυχθούν τα φυτά σου...
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο ειναι δισκοενυδρειο!!!
Πραγματικα τα συγχαρητηρια μου!!! Και οπως ειπε και ο Heiko καντε το ενυδρειο των ψαριων σας οπως ειναι ο βιοτοπος που ζουνε και θα σας ευχαριστουν!!! Ενα μεγαλο μπραβο!!!
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Enter the discus | chriskousis | Δίσκοι | 23 | 13-08-06 17:32 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |
discus with???? | Peter | Δίσκοι | 16 | 15-12-03 23:59 |
Discus pH | czotalis | Δίσκοι | 2 | 06-07-03 22:20 |