|
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας παιδια και καλη εβδομαδα.Καπου διαβασα (δεν θυμαμαι που
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
λιγο δυσκολο δεν ειναι αυτο που λες;
ειναι δυνατον να εχουν μεγαλυτερη επιφανεια ενα κοματι λειο πλαστικο απο πετραδακια που εχουν (ετσι μας λενε) μικρους πορους για αποικιες βακτηριδιων; και ποσο κοστιζει ενα λιτρο ουπα; λογικα πρεπει να τα βρισκεις πολυ περισοτερα απο 15 ευρω που εχει το substrat pro |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά τα υλικά θελουν πολυ περισσοτερο όγκο για να κάνουν ανάλογη δουλειά. Οπότε εγώ τα θεωρώ κατάλληλα μόνο για κάποιο μεγάλο sump.
Εγώ αυτο το καιρο ετοιμαζω τη γλαστρολιμνη μου. Για το φιλτρο αγορασα πλαστικες ταπες για μπουκαλια σαμπανιας. 100 κομματια / περιπου 4 λίτρα, 3,60 ευρώ. Συνολικά θα βαλω 20-25 λιτρα υλικου. |
|
|||
|
|||
![]()
ουτε η δικια σου λυση πλησιαζει καν το βιολογικο υλικο (ενα οποιοδηποτε)
απλα ειναι πολυ φτηνα καλα ρε 200ουπα εχουν 0,5 ευρω; στο πρακτικερ ειναι πολυ πιο ακριβα Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια , δεν φτιαξατε ενυδρειο για να το γεμισετε ουπατ και βιδες . ..στην τελικη ,παρτε δυο φυλλα μπλε σφουγγαρι , κοψτε το και ειστε ετοιμοι.
|
|||
|
|||
![]()
...και στην ''αρχικη'' θα ελεγα..Αξεπεραστο!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυσαλίδες στο υλικο του τζαμιου. | johnny98130 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 26-11-07 11:17 |
Οικονομικό Υλικο για φιλτρο | Zorba_The_Freak | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 42 | 27-10-07 14:08 |
Σχεδιο Για Βιολογικο Φιλτρο Σε 140 Λιτρα? | Gioutsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 17-10-05 01:02 |
Βιολογικο | afrodite | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 09-04-04 21:06 |
Βιολογικο υλικο "Substrat" σε εξ. φιλτρο, πιο και | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 30 | 18-07-03 21:44 |