|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας ρε παιδια!καιπο εχει να ζητησω συμβουλη και μου ηρθαν μαζεμενες!!1-θελω να αυξησω το "κοπαδι" εχω 6 γυρω στα 15εκ. αν βαλω ακομα 5 αλλα μικροτερου μεγεθους θα εχω προβλημα?απο χωρο ετοιμαζω νεο 400λιτρο.~~~~2-παρατηρησα κατι μαυρες τριχουλες πανω στις πετρες!τι ειναι και πως το πολεμαμε?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
70 λιτρα ανα ψαρι, και με τα εξι εχεις ξεπερασει το οριο ασφαλειας...
|
|||
|
|||
![]()
Μην βάλεις άλλα ψάρια.
Οι μαύρες τρίχες είναι άλγη, κατά πάσα πιθανότητα, brush algae. http://images.google.gr/imgres?imgur...icial%26sa%3DG |
|
||||
|
||||
![]()
φιαλαρακι ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σ κ εχεις 6 πιρανχας "μαλον red belly" θα ειναι,κ στα 15εκ. κ 400λιτρα να κανεις δν σ φτανουν..εγω ειχα 4 σε 400 λιτρα..υπολογιζε 70με80 λιτρα αν ψαρι..ναι αν ειναι πολυ μεγαλη η διαφορα μεγεθους θα εχεις προβλημα
|
|||
|
|||
![]()
220 και ψαχνω μεγαλυτερο
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
My red belly | eva | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 5 | 06-07-06 00:39 |
30/08/05: Red Plakat Male x Platinum Cambodian Red (Blue Wash) Female | Maverick | Bettas | 19 | 18-09-05 14:32 |